4 Μύθοι για την Αποτρίχωση με Λέιζερ

Οι άνθρωποι έχουμε μια περίπλοκη σχέση με την τριχοφυΐα. Αφαιρούμε τις τρίχες από το δέρμα μας με ζεστό κερί, τις κόβουμε με αιχμηρές λεπίδες ή τις διαλύουμε με χημικά αποτριχωτικά. Όσοι από εμάς θέλουν να τις αφαιρέσουν, ξοδεύουν πολύτιμο χρόνο και ενέργεια αναζητώντας τις πιο αποτελεσματικές ή ανώδυνες μεθόδους – μόνο για να αναπτυχθούν πεισματικά λίγες μέρες ή εβδομάδες αργότερα.

Η αποτρίχωση με λέιζερ φαίνεται να υπόσχεται ανακούφιση από αυτόν τον ατελείωτο κύκλο αφαίρεσης και αναγέννησης, αλλά μαστίζεται από μύθους και παρανοήσεις από τότε που εγκρίθηκε για πρώτη φορά από το FDA το 1997. Πολλές από αυτές τις παρανοήσεις γεννήθηκαν στις πρώτες μέρες της, όταν η πρακτική ήταν ακόμα νέα και εξελισσόμενη. Αλλά η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ από τότε. Από άποψη κόστους, τύπων λέιζερ και αποτελεσμάτων, η Healthy Derma Clinics θέτει υψηλές προδιαγραφές – ξεπερνώντας τους τέσσερις πιο συνηθισμένους μύθους σχετικά με την αποτρίχωση με λέιζερ.

Μύθος # 1: Είναι πολύ ακριβό.

Είναι αλήθεια πως η αρχική τιμή, ύψους εκατοντάδων ευρώ, για αποτρίχωση με λέιζερ θα σας κάνει να το σκεφτείτε καλύτερα. Ωστόσο, ενώ το κόστος ανά συνεδρία είναι πολύ χαμηλότερο, το συνολικό κόστος της αποτρίχωση με κερί ανά 6 εβδομάδες για την υπόλοιπη ζωή σας, μπορεί να φτάσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Εάν ο στόχος σας είναι η αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, η αποτρίχωση με λέιζερ είναι μια πολύ πιο αποδοτική μακροπρόθεσμη επένδυση. Μπορείτε να αποχαιρετήσετε το τελετουργικό (και το κόστος) της παραδοσιακής αποτρίχωσης για πάντα σε μόλις 7 έως 10 συνεδρίες λέιζερ, ενώ η αποτρίχωση με κερί είναι ένα ατελείωτο τράβηγμα επαναλαμβανόμενων ραντεβού – με τις τρίχες να φουντώνουν μεταξύ των επισκέψεων.

Πολλοί πάροχοι αποτρίχωσης με λέιζερ χρεώνουν ανά συνεδρία, αλλά οι ειδικές τιμές Healthy Derma Clinics εγγυώνται πως θα πετύχετε οριστική απαλλαγή της τριχοφυΐας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Γνωρίζοντας πως για ολική εξάλειψη της τριχοφυΐας απαιτούνται 7-10 συνεδρίες, προσφέρουμε πακέτα των 6 συνεδρίων και εγγυόμαστε πως οι επαναληπτικές συνεδρίες, μετά από αγορά πακέτου, θα έχουν την ίδια χαμηλή τιμή.

Μύθος # 2: Τα αποτελέσματα δεν είναι πραγματικά μόνιμα.

Η αποτρίχωση με λέιζερ λειτουργεί στοχεύοντας τα θυλάκια της τρίχας με μια εξαιρετικά συμπυκνωμένη δέσμη φωτός που βλάπτει μόνιμα το θυλάκιο, εμποδίζοντας τις τρίχες να κάνουν ξανά την εμφάνιση τους..

Ωστόσο, η τριχοφυΐα μεγαλώνει σε κύκλους. Η αποτρίχωση με λέιζερ λειτουργεί μόνο σε τρίχες στην ενεργή φάση ανάπτυξης, γι ‘αυτό χρειάζονται πολλές συνεδρίες για να επιτευχθεί εντελώς απαλλαγμένο από τις τρίχες δέρμα. Τα ραντεβού προγραμματίζονται κάθε 4 εβδομάδες για να πιάσουν κάθε τρίχα στο σωστό σημείο του κύκλου ανάπτυξης.

Ένας άλλος παράγοντας είναι ότι η ανάπτυξη της τριχοφυΐας ελέγχεται από ορμόνες. Ορισμένες ορμονικές αλλαγές, όπως η εγκυμοσύνη, μπορούν να ενεργοποιήσουν τα αδρανή θυλάκια των τριχών, διεγείροντας νέα ανάπτυξη της τριχοφυΐας εκεί όπου δεν υπήρχε πριν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ορισμένα άτομα θα χρειαστούν συνεδρίες συντήρησης για να διατηρήσουν άψογο αποτέλεσμα.

Μύθος # 3: Είναι εξαιρετικά επώδυνο.

Εντάξει, ναι. Το κάψιμο των θυλάκων των τριχών σας με μια κυριολεκτική ακτίνα λέιζερ ακούγεται σίγουρα οδυνηρό! Στην πραγματικότητα, όμως, το επίπεδο του πόνου πέφτει αρκετούς βαθμούς σε σχέση με την παραδοσιακή αποτρίχωση.

Αν λοιπόν σφίγγετε τα δόντια σας στις μηνιαίες συνεδρίες παραδοσιακής αποτρίχωσης, η αποτρίχωση με λέιζερ θα είναι πολύ εύκολη. Και σε αντίθεση με την παραδοσιακή αποτρίχωση, η αίσθηση του λέιζερ αποτελεί ανταλλαγή για διαρκή αποτελέσματα. Με κάθε παλμό του λέιζερ, είστε λίγες τρίχες πιο κοντά για να μην νιώσετε ποτέ ξανά τον πόνο του ξυραφιού ή του κεριού και αυτό είναι εκπληκτικό.

Μύθος # 4: Είναι αποτελεσματικό μόνο για λευκό δέρμα και σκούρα τριχοφυία.

Επειδή τα πρώιμα λέιζερ δεν ήταν τόσο εξελιγμένα όσο η τεχνολογία λέιζερ σήμερα, είχαν πρόβλημα να ξεχωρίσουν τη χρωστική του δέρματος από τη χρωστική της τριχοφυΐας. Αυτό σήμαινε ότι στην καλύτερη περίπτωση, η αποτρίχωση με λέιζερ δεν ήταν αποτελεσματική για άτομα με πιο σκούρους τόνους δέρματος. Στη χειρότερη περίπτωση, οι θεραπείες θα μπορούσαν να προκαλέσουν εγκαύματα, ουλές ή μελαγχρωστικές αλλοιώσεις.

Το λέιζερ  που χρησιμοποιούνται από τη Healthy Derma Clinics αξιοποιούν νέες τεχνολογίες αποτελεσματικής αντιμετώπισης της τριχοφυΐας για όλους τους τύπους δέρματος: Αυτό επιτυγχάνεται επειδή τα λέιζερ νέας τεχνολογίας μπορούν να λειτουργούν εξαιρετικά στοχευμένα.

Ανεξάρτητα από τον τόνο του δέρματος, είναι σημαντικό να πάτε σε μια κλινική που ειδικεύεται στην αποτρίχωση με λέιζερ, με έμπειρους, ειδικά εκπαιδευμένους επαγγελματίες. Όλες οι διαδικασίες του Laser πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους νοσηλευτές, οι οποίοι εκπαιδεύονται εκτενώς και εποπτεύονται από ιατρούς.

Ενημερωθείτε για τις ειδικές τιμές

Οι ειδικές τιμές στη Healthy Derma Clinics είναι οι πλέον ανταγωνιστικές της αγοράς
Μέχρι 5/05
Share
Facebook
Twitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *