Έφτασε το Motus AX της Deka Lasers!

Στη Healthy Derma Clinics έχουμε εξειδίκευση στη Laser αποτρίχωση. Αναζητούμε διαρκώς νέες τεχνικές, νέα Lasers και τρόπους για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία αποτρίχωσης.

Η τελευταία προσθήκη στους εξοπλισμούς μας πρόκειται για το Motus AX της Deka Lasers.

H Deka Lasers, αυτή τη στιγμή, πρόκειται για την κορυφαία εταιρία παραγωγής Ιατρικών Lasers στην Ευρώπη.

Motus AX

Το πιο αποτελεσματικό μήκος κύματος για την αποτρίχωση Laser, ιστορικά, είναι το μήκος κύματος Αλεξανδρίτη. Ωστόσο, η ακαταλληλότητα του για τους πιο σκούρους τύπους δέρματος έχει καταστήσει αναγκαία την αναζήτηση για νέες τεχνικές.To μοναδικό Laser, μέχρι πρότινος, που είχε λύσει το παραπάνω πρόβλημα ήταν το Soprano Ice της Alma. Το οποίο είναι ένα από τα Lasers της Healthy Derma Clinics.
Τώρα στη λίστα προστέθηκε και το Motus AX της Deka .Το πρώτο, υψηλής ταχύτητας Laser Αλεξανδρίτη, που είναι αποτελεσματικό και σε σκούρο τύπο δέρματος. Τώρα πια όσοι έχουν σκούρο τύπο δέρματος και θέλουν τα οφέλη του αλεξανδρίτη δεν χρειάζεται να υπομένουν τον πόνο που τον συνόδευε ως τώρα. Αυτό το επιτυγχάνει με χρήση της τεχνολογίας moveo.

Moveo

Moveo στα ιταλικά σημαίνει κίνηση.

Το Motus AX κάνει χρήση της κεφαλής moveo που επιτρέπει επαναλαμβανόμενα περάσματα με παλμούς χαμηλής ισχύος σε πολύ υψηλή συχνότητα(5 Hz). Η απαιτούμενη θερμοκρασία για την καταστροφή του θύλακα της τρίχας επιτυγχάνεται σταδιακά και όχι ακαριαία όπως τα κλασικά laser αλεξανδρίτη, που είναι και ο λόγος που τα καθιστά τόσο επίπονα. Δεδομένης της αποτελεσματικότητας του μήκους κύματος αλεξανδρίτη στην καταστροφή του θύλακα, οι θεραπευόμενοι μπορούν να δουν τα επιθυμητά αποτελέσματα σε λιγότερες συνεδρίες.

Κεφαλή από ζαφείρι

Τα περισσότερα Laser Αποτρίχωσης λειτουργούν σε απόσταση από το δέρμα. Αυτό σημαίνει πως ένα μέρος της ενέργειας αντανακλάται από τα εξωτερικά στρώματα της επιδερμίδας και να δεν φτάνει ποτέ στον θύλακα. Η κεφαλή moveo με το καινοτόμο σύστημα ψύξης από ζαφείρι επιτρέπει την άμεση επαφή του Laser με το δέρμα. Το αποτέλεσμα είναι διπλάσια απορρόφηση ενέργειας χωρίς αίσθημα καψίματος.

Κλείστε την θεραπεία σας σήμερα και ζήστε μια νέα εμπειρία Laser Αποτρίχωσης με το Motus AΧ. Χωρίς πόνο, με λιγότερες συνεδρίες και κορυφαία αποτελέσματα για όλους τους τύπους δέρματος.

Καλέστε μας στο 2108088471 ή δείτε τις ειδικές τιμές που τρέχουν αυτή την περίοδο πατώντας εδώ

Ενημερωθείτε για τις ειδικές τιμές

Οι ειδικές τιμές στη Healthy Derma Clinics είναι οι πλέον ανταγωνιστικές της αγοράς
Μέχρι 5/05
Share
Facebook
Twitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *