Τα πλεονεκτήματα του Fractional iPixel Plasma σε σχέση με το Fractional Laser

Η ανάπλαση του δέρματος με λέιζερ είναι μια επέμβαση της αισθητικής δερματολογίας που χρησιμοποιείται για πάνω από 20 χρόνια. Σήμερα, η ανάπλαση με λέιζερ CO2 εξακολουθεί να χρησιμοποιείται για αναζωογόνηση του δέρματος, αλλά σχετίζεται με σημαντική περίοδο αποθεραπείας και υψηλό κίνδυνο επιπλοκών. Επιπλέον, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για θεραπείες εκτός του προσώπου. Η τεχνολογία του Fractional Laser, η οποία αναπτύχθηκε πριν από μια δεκαετία, συσχετίστηκε με μικρότερο διάστημα αποθεραπείας και είχε λιγότερες επιπλοκές από το πλήρως αφαιρετικό λέιζερ CO2.

Η τεχνολογία του Fractional iPixel Plasma είναι η πλέον αποτελεσματική τεχνολογία για αισθητικές θεραπείες και για την αναζωογόνηση του δέρματος. Αυτή η νέα θεραπεία μπορεί να προσφέρει σαφώς ανώτερα αποτελέσματα από τις αφαιρετικές μεθόδους λέιζερ(Fractional & CO2 Laser), με σημαντικά λιγότερη δυσφορία και χρόνο αποθεραπείας. Μπορεί να φέρει μεγάλη βελτίωση στην σφριγηλότητα του δέρματος, στις λεπτές γραμμές, στις ρυτίδες, στις ραγάδες και κυρίως στα σημάδια ακμής και τις ουλές, τόσο στο πρόσωπο όσο και εκτός προσώπου. Ακολουθεί μια σύντομη ματιά στα 4 μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που προσφέρει αυτή η συναρπαστική θεραπεία σε σχέση με τους προηγούμενους ομολόγους της.

  1. Είναι ασφαλές για όλους τους τύπους του δέρματος

Το Fractional iPixel Plasma χρησιμοποιεί την τεχνολογία στο μέγιστο των δυνατοτήτων της, επιτρέποντας την παροχή ισχυρής και έντονης θερμότητας στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, προκαλώντας δεκάδες χιλιάδες κλασματικές ζώνες ηλεκτροπηξίας στο χόριο διευκολύνοντας και επιταχύνοντας την διαδικασία επούλωσης. Αυτή η τεχνολογία λειτουργεί διαφορετικά από το λέιζερ, καθώς χρησιμοποιεί αντίσταση του ιστού σε διάφορα στρώματα του δέρματος για να μετατρέψει την ενέργεια plasma σε θερμική ενέργεια. Αυτό στη συνέχεια προκαλεί συστολή κολλαγόνου και διεγείρει τη νέα παραγωγή κολλαγόνου. Το πλεονέκτημα του Plasma έναντι του λέιζερ είναι ότι είναι ασφαλές για όλους τους τύπους δέρματος, καθώς δεν εκπέμπεται φως στο δέρμα για άμεση διέγερση της μελανίνης.

  1. Μπορεί να θεραπεύσει τις ουλές ακμής

Ο περιορισμός των fractional λέιζερ για τη θεραπεία της ακμής και των ουλών της ακμής ήταν ο κίνδυνος υπερχρωματισμού, ιδιαίτερα σε πιο σκούρους τύπους δέρματος. Η ενέργεια plasma δεν απορροφάται συγκεκριμένα από τη μελανίνη όπως αυτή ενός λέιζερ, η οποία μειώνει τον κίνδυνο μεταφλεγμονώδους υπερχρωματισμού. Η ενέργεια παρέχεται από μονωμένες ακίδες σε ακριβή βάθη, μειώνοντας περαιτέρω τον κίνδυνο στο ανώτερο στρώμα του δέρματος. Αυτό καθιστά το iPixel Plasma την πιο ελκυστική λύση για τη θεραπεία ουλών ακμής.

  1. Είναι καλύτερο στη σύσφιξη του δέρματος

Τόσο το plasma όσο και τα fractional λέιζερ έχουν αποδειχθεί ότι διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου που θα βοηθήσει στη μείωση των ρυτίδων και θα σφίξει το δέρμα, αλλά το iPixel Plasma παράγει θερμότητα με μεγάλη ακρίβεια και έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα της αύξησης της πυκνότητας της ελαστίνης, που μπορεί να βοηθήσει σε πολύ πιο δραματική σύσφιξη του δέρματος.

  1. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο λαιμό και στο σώμα

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του Fractional iPixel Plasma σε σχέση με την αφαιρετική ανάπλαση με λέιζερ είναι ότι προσαρμόζοντας τα επίπεδα ενέργειας, μπορεί να γίνει σε περιοχές εκτός από του προσώπου. Πολλές κλινικές μελέτες έχουν δείξει θεαματικά αποτελέσματα από το iPixel Plasma για την θεραπεία των ραγάδων και για τη θεραπεία της ήπιας έως μέτριας χαλαρότητας του κάτω μέρους του προσώπου, του λαιμού και του σώματος. Η ανάπλαση με λέιζερ δεν ενδείκνυται για το λαιμό και το σώμα λόγω του κινδύνου ουλής σε ιστούς εκτός του προσώπου.

Healthy Derma Clinics

Χρησιμοποιούμε το Fractional iPixel Plasma της Alma, σχεδιασμένο για μια ασύγκριτη, άνετη εμπειρία δερματικής ανάπλασης. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και βελτιώνονται με την πάροδο του χρόνου. Η αποθεραπεία είναι ελάχιστη και το κόστος σε σχέση με τα οφέλη είναι πολύ μικρό. Μόνο 180€ και για τις 3 συνεδρίες. Ειδική τιμή Black Friday, ισχύει για περιορισμένο αριθμό πακέτων.

Αποτελέσματα Θεραπείας

Ενημερωθείτε για τις ειδικές τιμές

Οι ειδικές τιμές στη Healthy Derma Clinics είναι οι πλέον ανταγωνιστικές της αγοράς
Μέχρι 5/05
Share
Facebook
Twitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *