Common fears about cosmetic dermatology treatments - How to overcome them

Ο φόβος του άγνωστου μπορεί να προκαλέσει πολλές ανησυχίες στους ενδιαφερόμενους των αισθητικών επεμβάσεων. Από το Botox και τα fillers έως την αναίμακτη ρινοπλαστική και λίφτινγκ , η αισθητική δερματολογία και η ικανότητα της να αλλάξει ριζικά την εμφάνιση σας μπορεί να είναι μια τρομακτική ιδέα για θεραπευόμενους οποιασδήποτε ηλικίας. Εάν ετοιμάζεστε να κάνετε θεραπεία αισθητικής δερματολογίας και ανησυχείτε για τη διαδικασία, θυμηθείτε ότι δεν είστε μόνοι, και ότι πολλοί άλλοι έχουν τις ίδιες ανησυχίες. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω, σε μερικές από τις πιο κοινές ανησυχίες που αισθάνονται οι θεραπευόμενοι προτού να υποβληθούν σε αισθητική δερματολογική επέμβαση. Μόλις διαβάσετε αυτές τις ανησυχίες και καταλάβετε πόσο συχνές είναι, θα είστε σε θέση να ξεπεράσετε τους φόβους σας και να ξεκινήσετε τη διαδικασία με ανοιχτό και ήρεμο μυαλό.

Κοινές ανησυχίες για την αισθητική δερματολογία

Ανησυχίες για επιπλοκές – Εάν ανησυχείτε για πιθανές επιπλοκές μετά την επιλογή της θεραπείας αισθητικής δερματολογίας σας, φροντίστε να συζητήσετε τις ανησυχίες σας με το γιατρό. Πριν από τη διαδικασία, ο γιατρός θα σας δώσει οδηγίες για πριν και μετά την θεραπεία προκειμένου να προετοιμαστείτε και να διασφαλίσετε ότι θα απολαύσετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα μόλις τελειώσει η περίοδος ανάρρωσης.

Ανησυχίες για κατώτερα αποτελέσματα – Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο με ιστορίες και φωτογραφίες θεραπειών που πήγαν στραβά. Μπορεί να φοβάστε οτι θα έχετε αποτελέσματα που κάνουν την εμφάνισή σας να φαίνεται περίεργη ή αφύσικη. Είναι σημαντικό να συζητήσετε τα επιθυμητά αποτελέσματά σας με το γιατρό, ώστε αυτός ή αυτή, να μπορεί να θέσει ρεαλιστικές προσδοκίες πριν από τη θεραπεία.

Ανησυχίες για τον πόνο – Ανεξάρτητα από τον τύπο της θεραπείας που εκτελείται, ο φόβος του πόνου είναι κοινός για πολλούς ανθρώπους. Ενώ σχεδόν ο καθένας που υποβάλλεται σε ιατρική διαδικασία μοιράζεται την ανησυχία του να νιώσει πόνο, είναι χρήσιμο να θυμόμαστε ότι οι τεχνικές διαχείρισης του πόνου έχουν προχωρήσει στο σημείο που ακόμη και οι επεμβατικότερες επεμβάσεις αισθητικής δερματολογίας έχουν επίπεδα πόνου που είναι διαχειρίσιμα.

Ανησυχίες σχετικά με το κόστος της θεραπείας – Το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμάστε σχετικά με την πληρωμή για την αισθητική χειρουργική είναι το παλιό ρητό…Ότι πληρώνεις παίρνεις. Τα ιατρεία και ινστιτούτα που παρέχουν χαμηλότερη τιμή μπορεί να είναι δελεαστικά, αλλά η χαμηλότερη τιμή δεν σημαίνει ότι λαμβάνετε υπηρεσίες και αποτελέσματα πέντε αστέρων. Κάντε την κατάλληλη έρευνα και επιλέξτε έναν γιατρό που είναι πιστοποιημένος από τον ιατρικό σύλλογο και έχει εμπειρία στην εκτέλεση της θεραπείας που επιλέξατε. Στη Healthy Derma Clinics υπάρχει και η δυνατότητα αποπληρωμής της θεραπείας σε 3 άτοκες δόσεις.

Ανησυχία για επικριτικά σχόλια – Δεν θέλουν όλοι να γίνεται ευρέως γνωστό ότι αποφάσισαν να κάνουν θεραπεία αισθητικής δερματολογίας . Φοβούνται να κριθούν από τρίτους και να θεωρηθούν ματαιόδοξοι ή οτι σπαταλούν τα χρήματά τους σε περιττες ιατρικές επέμβασεις. Ευτυχώς, η ιδέα των αισθητικών επεμβάσεων είναι πολύ πιο αποδεκτή πλέον και δεν αντιμετωπίζεται αρνητικά. Εκτός αυτού, οι δερματολογικές θεραπείες της Healthy Derma Clinics είναι επιλεγμένες με γνώμωνα, τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με ελάχιστη αποθεραπεία.

Ανησυχίες για την διάρκεια των αποτελεσμάτων – Μια πολύ συχνή ερώτηση σχετικά με την αισθητική δερματολογία είναι… Πόσο θα διαρκέσουν τα αποτελέσματα; Η διάρκεια των αποτελεσμάτων εξαρτάται από τον τύπο της θεραπείας που εκτελείται, απο την ποιότητα του δέρματος σας και απο το πόσο πιστά θα ακολουθήσετε τις οδηγίες του γιατρού.

Τώρα που έχετε διαβάσει μερικές από τις πιο κοινές ανησυχίες για την αισθητική δερματολογία, ήρθε η ώρα να λάβετε την τελική απόφαση σχετικά με τη θεραπεία. Εάν εξακολουθείτε να αισθάνεστε άβολα ή δεν είστε σίγουροι για τη θεραπεία που σας ενδιαφέρει, φροντίστε να επικοινωνήσετε με το γιατρό σας και να προγραμματίσετε ένα συμβουλευτικό ραντεβού όπου μπορείτε να συζητήσετε τις ανησυχίες σας. Η τελική απόφαση για το τι είναι καλύτερο για εσάς (και το σώμα σας) εξαρτάται από εσάς και πώς αισθάνεστε για τις αλλαγές που μπορεί να σας προσφέρει η αισθητική δερματολογία.

Evi Anastasiou

Find out about special prices

Special prices at Healthy Derma Clinics are the most competitive on the market
Μέχρι 5/05
Share
Facebook
Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *