Fractional iPixel - The ultimate facial treatment

Η τρέχουσα κατάσταση του δέρματός μας είναι συνήθως μια αναπαράσταση αυτών που έχουμε περάσει κατα τη διάρκεια της ζωής μας. Συχνά δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την εμφάνιση του προσώπου μας εάν είναι καλυμμένο με ουλές ακμής, κηλίδες από τον ήλιο, λεκέδες, ρυτίδες και το δέρμα είναι χαλαρό. Το iPixel είναι μια επαναστατική θεραπεία που μπορεί να γυρίσει το χρόνο πίσω αφαιρώντας τις αλλαγές που προκαλούνται από τη γήρανση του δέρματος. Αυτή η θεραπεία μπορεί να αφαιρέσει ουλές ακμής, ουλές που προκαλούνται από τραυματισμούς ή χειρουργικές επεμβάσεις, ραγάδες, κηλίδες από τον ήλιο και άλλους τύπους ηλιακής βλάβης, διευρυμένους πόρους, να μας δώσει μείωση του αριθμού των ρυτίδων και βελτίωση της γενικής κατάστασης τόσο των επιφανειακών όσο και των βαθύτερων στρωμάτων του δέρματος.

Πώς βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος το iPixel

Το iPixel είναι μια εγκεκριμένη από τον FDA θεραπεία, που χρησιμοποιεί το MICROPLASMA, γνωστό ως η 4η κατάσταση ενέργειας, που σχηματίζεται από σωματίδια αέρα μεταξύ της πηγής RF και του δέρματος. Χάρη στην υψηλή ενεργειακή του απόδοση, το iPixel μπορεί να επιτύχει σε μία συνεδρία αυτό που θα απαιτούσε αρκετές συνεδρίες με άλλες τεχνολογίες RF και laser. Όχι μόνο η χρήση του είναι πολύ αποτελεσματική σε όλους τους τύπους δέρματος (Fitzpatrick I – VI). Σε αντίθεση με το fractional laser ή τους διπολικούς εφαρμογείς RF χαμηλής ισχύος που αφαιρούν και θερμαίνουν το δέρμα επιφανειακά, το iPixel προκαλεί εξάτμιση, μηχανική και θερμική βλάβη βαθιά κάτω από την επιδερμική επιφάνεια, προκαλώντας σημαντικό αντίκτυπο στο δέρμα με ελάχιστη διατάραξη της επιδερμίδας. Λόγω της βαθείας επέμβασης στις δομές του δέρματος, χωρίς να υπάρχει έντονος τραυματισμός εξωτερικά έχουμε καλύτερα αποτελέσματα σε λίγες συνεδρίες. Το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι η εξωτερική αναγέννηση του δέρματος, καθώς και η ισχυρή διέγερση της παραγωγής νέου κολλαγόνου στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Δεδομένου ότι το κολλαγόνο κάνει το δέρμα σφριγηλό και σφιχτό, το τελικό αποτέλεσμα είναι αναζωογόνηση και φυσική εμφάνιση, χρησιμοποιώντας τις φυσικές δυνατότητες του οργανισμού μας.

Κλείστε την θεραπεία σας σήμερα

Αυτή την περίοδο στη Healthy Derma Clinics, το πρότυπο δερματολογικό ιατρείο, η θεραπεία Fractional iPixel βρίσκεται στην ειδική τιμή των 210€ και για τις 3 συνεδρίες, για περιορισμένο αριθμό πακέτων. Κλείστε ενημερωτικό ραντεβού και μάθετε τι μπορεί να προσφέρει και σε εσάς αυτή η θαυματουργή θεραπεία.

Find out about special prices

Special prices at Healthy Derma Clinics are the most competitive on the market
Μέχρι 5/05
Share
Facebook
Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *