3 body parts that need care now!

Μπορεί η περιποίηση του προσώπου να εντάσσεται στην καθημερινότητά μας, όμως πολλές φορές παραμελούμε κάποια σημεία του σώματος που θέλουν προσοχή. Δείτε ποια είναι και δώστε τους τη φροντίδα που τους αξίζει!

Neck

Όταν απλώνετε την ενυδατική στο πρόσωπο γιατί δεν κατεβαίνετε και λίγο πιο κάτω; Ο λαιμός είναι ένα από τα πρώτα σημεία στο σώμα που μαρτυρούν την ηλικία μας. Η επιδερμίδα εκεί είναι αρκετά λεπτή κι επομένως επιρρεπής στη δημιουργία λεπτών γραμμών και wrinkles. Για να τον διατηρήσουμε νεανικό πρέπει να προσφέρουμε στο λαιμό μας την ίδια περιποίηση που προσφέρουμε καθημερινά και στο face μας με τις κατάλληλες κρέμες, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε and αντηλιακή προστασία,που μας εχει δώσει ο dermatologist μας, ακόμα και τους χειμερινούς μήνες, όταν μένει ακάλυπτος.

 

Arms

Και τι δεν κάνουμε με τα χέρια μας. Εκτεθειμένα σε κάθε λογής καιρικές συνθήκες και χημικά προϊόντα καθαρισμού για το νοικοκυριό, είναι από τα πρώτα μέρη του σώματος που εμφανίζουν σημάδια γήρατος. Μαζί με το πρόσωπο, τα χέρια μας βρίσκονται συνεχώς εκτεθειμένα στα βλέμματα των άλλων- γι’ αυτό πρέπει να τα φροντίζουμε όπως τους αρμόζει. Προτείνω να έχετε πάντα πρόχειρη μια moisturizing cream για να τα φροντίζετε με την πρώτη ευκαιρία, να μην τα πλένετε με καυτό νερό και πάντα να τα στεγνώνετε καλά– ειδικά στα σημεία ανάμεσα στα δάχτυλα και κάτω από δακτυλίδια. Μία φορά την εβδομάδα μπορείτε να κάνετε peeling και μετά να βάζετε μια θρεπτική μάσκα χεριών. Επίσης, μην ξεχνάτε τώρα το χειμώνα να φοράτε πάντα γάντια όταν βρίσκεστε έξω και το κρύο είναι τσουχτερό.

 

Legs

Μην τα παραμελείτε! Το χειμώνα τείνουμε να αμελούμε τη φροντίδα τους επειδή παραμένουν κλεισμένα μέσα σε παπούτσια. Η συχνή φροντίδα τους δεν είναι μόνο θέμα όμορφης εικόνας αλλά και υγείας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για την peeling and ενυδάτωσή τους, ώστε να τα διατηρήσετε απαλά και μεταξένια. Από τις φτέρνες μέχρι τα νύχια, περιποιηθείτε τα σαν να ήταν καλοκαίρι. Αν πιστεύετε ότι χρειάζεται να ζητήσετε τη βοήθεια κάποιου ειδικού, μη διστάσετε να το κάνετε.

Find out about special prices

Special prices at Healthy Derma Clinics are the most competitive on the market
Μέχρι 5/05
Share
Facebook
Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *