3 σημεία του σώματος που έχουν ανάγκη από φροντίδα τώρα!

Μπορεί η περιποίηση του προσώπου να εντάσσεται στην καθημερινότητά μας, όμως πολλές φορές παραμελούμε κάποια σημεία του σώματος που θέλουν προσοχή. Δείτε ποια είναι και δώστε τους τη φροντίδα που τους αξίζει!

Λαιμός

Όταν απλώνετε την ενυδατική στο πρόσωπο γιατί δεν κατεβαίνετε και λίγο πιο κάτω; Ο λαιμός είναι ένα από τα πρώτα σημεία στο σώμα που μαρτυρούν την ηλικία μας. Η επιδερμίδα εκεί είναι αρκετά λεπτή κι επομένως επιρρεπής στη δημιουργία λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Για να τον διατηρήσουμε νεανικό πρέπει να προσφέρουμε στο λαιμό μας την ίδια περιποίηση που προσφέρουμε καθημερινά και στο πρόσωπό μας με τις κατάλληλες κρέμες, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και την αντηλιακή προστασία,που μας εχει δώσει ο δερματολόγος μας, ακόμα και τους χειμερινούς μήνες, όταν μένει ακάλυπτος.

 

Χέρια

Και τι δεν κάνουμε με τα χέρια μας. Εκτεθειμένα σε κάθε λογής καιρικές συνθήκες και χημικά προϊόντα καθαρισμού για το νοικοκυριό, είναι από τα πρώτα μέρη του σώματος που εμφανίζουν σημάδια γήρατος. Μαζί με το πρόσωπο, τα χέρια μας βρίσκονται συνεχώς εκτεθειμένα στα βλέμματα των άλλων- γι’ αυτό πρέπει να τα φροντίζουμε όπως τους αρμόζει. Προτείνω να έχετε πάντα πρόχειρη μια ενυδατική κρέμα για να τα φροντίζετε με την πρώτη ευκαιρία, να μην τα πλένετε με καυτό νερό και πάντα να τα στεγνώνετε καλά– ειδικά στα σημεία ανάμεσα στα δάχτυλα και κάτω από δακτυλίδια. Μία φορά την εβδομάδα μπορείτε να κάνετε απολέπιση και μετά να βάζετε μια θρεπτική μάσκα χεριών. Επίσης, μην ξεχνάτε τώρα το χειμώνα να φοράτε πάντα γάντια όταν βρίσκεστε έξω και το κρύο είναι τσουχτερό.

 

Πόδια

Μην τα παραμελείτε! Το χειμώνα τείνουμε να αμελούμε τη φροντίδα τους επειδή παραμένουν κλεισμένα μέσα σε παπούτσια. Η συχνή φροντίδα τους δεν είναι μόνο θέμα όμορφης εικόνας αλλά και υγείας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για την απολέπιση και την ενυδάτωσή τους, ώστε να τα διατηρήσετε απαλά και μεταξένια. Από τις φτέρνες μέχρι τα νύχια, περιποιηθείτε τα σαν να ήταν καλοκαίρι. Αν πιστεύετε ότι χρειάζεται να ζητήσετε τη βοήθεια κάποιου ειδικού, μη διστάσετε να το κάνετε.

Ενημερωθείτε για τις ειδικές τιμές

Οι ειδικές τιμές στη Healthy Derma Clinics είναι οι πλέον ανταγωνιστικές της αγοράς
Μέχρι 30/04
Share
Facebook
Twitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *