Η κακή διατροφή, η καθιστική ζωή αλλά και η έλλειψη γυμναστικής είναι λίγες μόνες από τις αιτίες που βοηθούν στην αύξηση του σωματικού βάρους, τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες. Οι γυναίκες συνήθως ενοχλούνται από το τοπικό πάχος, που κάνει την εμφάνισή του στην περιοχή των γοφών και των μηρών, ενώ οι άντρες με τη σειρά τους ενοχλούνται από το τοπικό πάχος που τείνει να συσσωρεύεται στην περιοχή της κοιλιάς. Το χαρακτηριστικό της φουσκωμένης κοιλιάς, είναι κοινό ακόμη και στους άντρες που γυμνάζονται ή είναι πολύ αδύνατοι. Αυτό οφείλεται, στο ότι ο μεταβολισμός μετά την ηλικία των 30 αλλάζει και αυτό σημαίνει πως οι παραπάνω θερμίδες που καταναλώνονται, πάνε στην περιοχή που έχει θέμα με το πάχος. Για τους άντρες, η περιοχή αυτή δεν είναι άλλη από την κοιλιά. Εκτός όμως από το ότι το τοπικό πάχος είναι άσχημο αισθητικά, κρύβει και μεγάλους κινδύνους για την υγεία. Δεν είναι λίγες οι έρευνες που συνδέουν το υπερβολικό πάχος στην κοιλιά, με το υψηλό ρίσκο για διαβήτη τύπου 2, αντίσταση στην ινσουλίνη αλλά και για καρδιακές ασθένειες.  

Ο καλύτερος τρόπος να χάσετε το λίπος της κοιλιάς; Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός, ότι η λύση απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή τόσο στη δίαιτα όσο και στην άσκηση σας. Ένα από τα κοινά λάθη που κάνουν οι περισσότεροι άντρες, είναι να περνούν πολλές ώρες στο γυμναστήριο και να παραβλέπουν τη διατροφή τους. Από την άλλη μεριά, μόνο η διατροφή δεν κάνει κάτι από μόνη της. Για το λόγο αυτό μιλάμε για συνδυασμό διατροφής και άσκησης, στην περίπτωση που θέλει κάποιος να δει αποτελέσματα και γυμνασμένους κοιλιακούς. Οι κοιλιακοί μύες όσο και αν τους γυμνάσετε, αν δεν διώξετε πρώτα το λίπος που τους περιβάλλει, δεν θα καταφέρουν να αποκτήσουν την επιθυμητή γράμμωση.  

Τί γίνεται όμως στην περίπτωση που το τοπικό πάχος δε λέει να υποχωρήσει με τίποτα, όσο και αν γυμνάζεστε ή τρέφεστε σωστά; Διαδερμία! 

Πρόκειται για τη θεραπεία που δρα ενδοδερμικά για την αντιμετώπιση της απώλειας τοπικού λίπους με την εφαρμογή Υπέρτονου Διαλύματος. Με τη βοήθεια δηλαδή ενός μικροεμβόλου μιας χρήσης, εκχύεται διαδερμικά ένα λιποδιαλυτικό μίγμα υπέρτονου διαλύματος. Το υπέρτονο διάλυμα χλωριούχου νατρίου, που εφαρμόζεται διαδερμικά έχει την ιδιότητα να απορροφά το περιεχόμενο του λιποκυττάρου, μειώνοντας το σε όγκο. Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι ορατά από τη πρώτη κιόλας επίσκεψη ενώ ενισχύεται η ελαστικότητα της επιδερμίδα σας.  

Αν λοιπόν θέλετε να απαλλαγείτε από το τοπικό πάχος, να δείτε το περίγραμμα του σώματός σας να βελτιώνεται αλλά και να ενισχύσετε την ελαστικότητας της επιδερμίδας σας, μην περιμένετε άλλο και καλέστε μας.