Αποτρίχωση Laser Πλάτης & Ώμων

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας για Αποτρίχωση Laser Πλάτης & Ώμων με 290€ και για τις 6 Συνεδρίες. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται δερματολογική εξέταση.

Φόρμα Επικοινωνίας

Πατώντας "Αποστολή" Συμφωνείτε με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Κλείστε τώρα την ειδική τιμή

Προπληρώστε και εξασφαλίστε την ειδική τιμή με 5% επιπλέον έκπτωση!

Ενδιαφέστε για περισσότερες περιοχές;​

Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή τιμών και μάθετε άμεσα την τιμή.

Soprano Ice. Η Απόλυτη Λύση στην Αποτρίχωση Laser.

Εγκεκριμένο από το FDA για όλους τους τύπους δέρματος I-VI.

• Ταχύτητα έως 10 Hz
•Ανώδυνη, Γρήγορη, Ασφαλής, Αποτελεσματική θεραπεία
•Μήκος Κύματος Αλεξανδρίτη 755nm
Το Soprano ice αυτή τη στιγμή είναι το ταχύτερο laser αποτρίχωσης. Συγκεκριμένα, σε μεγάλες περιοχές του σώματος (πόδια, πλάτη), που άλλα laser χρειάζονται δύο τουλάχιστον ώρες ανά συνεδρία, η θεραπεία με το συγκεκριμένο laser διαρκεί λιγότερο από μία ώρα. Τα αποτελέσματα του SOPRANO ICE είναι κλινικά αποδεδειγμένα και έχουν εγκριθεί από το μεγαλύτερο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής.
Τα Laser στην ιατρική χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο σε ιατρικές και αισθητικές εφαρμογές. Η χρήση τους από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και τελείως ακίνδυνη.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Η θεραπεία με το Soprano Ice είναι:

Πραγματικά ανώδυνη χωρίς αναλγητικά ή άλλες προετοιμασίες
Γρήγορη – Η θεραπεία για τους περισσότερους ασθενείς διαρκεί λιγότερο από μια ώρα
Χωρίς χρόνο αποθεραπείας, έτσι ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως
Αποτελεσματική σε όλους τους τύπους δέρματος συμπεριλαμβανομένου του μαυρισμένου από τον ήλιο δέρματος, καθώς επίσης και σε διαφορετικούς τύπους τρίχας
Πληρέστερη ως προς την επιφάνεια κάλυψης της θεραπείας
Απολύτως κατάλληλη για οποιαδήποτε περιοχή του σώματος – συμπεριλαμβανομένου και των ευαίσθητων περιοχών όπως το πρόσωπο, ο λαιμός και η περιοχή του μπικίνι

ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ

Η αποτρίχωση είναι μια από τις πιο γνωστές και με τη μεγαλύτερη κλινική έρευνα θεραπείες της βιομηχανίας των laser στον τομέα της αισθητικής ιατρικής.
Το Soprano Ice παρέχει ασφαλείς, επιτυχείς και με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα αποτρίχωσης σε χιλιάδες ασθενείς παγκοσμίως.
Επιπλέον το νέο σύστημα Soprano ICE. Παρέχει δυνατότητα θεραπείας με δυο μεθόδους αποτρίχωσης (Dual Mode) Παλμό- Παλμό (τεχνολογία HR) και Eν κινήσει τεχνολογία (In Motion /SR). Η τελευταία, είναι αποκλειστική τεχνολογία αποτρίχωσης της Alma Lasers και χρησιμοποιείται παγκοσμίως (ήδη περισσότερα από 3.500 συστήματα εγκαταστημένα ανά την υφήλιο) με τεράστια επιστημονική και εμπορική αναγνώριση.
Η εν κινήσει τεχνολογία SHR λειτουργεί αυξάνοντας σταδιακά της θερμοκρασία της δερμίδας, έως ότου καταστραφούν αποτελεσματικά οι θύλακες τις τρίχας και εμποδιστεί η επανέκφυση τους, ενώ παράλληλα προστατεύεται πλήρως ο περιβάλλοντος ιστός. Πολύ μικρής διάρκειας παλμοί με μεγάλη συχνότητα επανάληψης διοχετεύονται βαθειά στο στρώμα της δερμίδας, επιτυγχάνοντας μεγάλη συσσώρευση ενέργειας και αύξηση της θερμοκρασίας του δέρματος, ουσιαστικά χωρίς πόνο.
Η εν κινήσει (In Motion) τεχνική χαρακτηρίζεται από πολλαπλά και επαναλαμβανόμενα περάσματα, εξασφαλίζοντας, έτσι, την πλήρη κάλυψη της περιοχής θεραπείας, ενώ η τεχνολογία ICE προστατεύει από επιφανειακά εγκαύματα, επιτρέποντας η αποτρίχωση να είναι παράλληλα και ανώδυνη και αποτελεσματική.
Ο ιατρός θα σας δώσει πρόσθετες εξατομικευμένες οδηγίες, εάν απαιτούνται.

7 Χρόνια Κλινικά Αποδεδειγμένης Αποτελεσματικότητας

Η τεχνολογία SHR έχει γίνει αντικείμενο πολυάριθμων κλινικών μελετών και επιστημονικών άρθρων. Μελέτες που συνέκριναν την τεχνική SHR με άλλες τεχνολογίες αποτρίχωσης, κατέληξαν ότι η SHR προκαλεί σημαντικά λιγότερο πόνο, είναι πιο αποτελεσματική και δεν προκαλεί παρενέργειες σε ασθενείς με σκουρόχρωμο δέρμα.
Μία νέα κλινική μελέτη, που δημιουργήθηκε στο Lasers in Medical Science, αποτελεί σημείο αναφοράς στο χώρο της αισθητικής ιατρικής:
«Super Soprano… αποτελεσματική αποτρίχωση χωρίς επανέκφυση της τρίχας… ένα σύστημα ασφαλές και κατάλληλο για θεραπεία ασθενών με υψηλό δερματικό φωτότυπο»