Επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 21 0808 8471 • Δευτέρα - Παρασκευή 07:00-22:00 & Σάββατο 10:00-18:00|healthydermaclinics@gmail.com
Αποτρίχωση Laser Ζυγωματικών

Αποτρίχωση Laser Ζυγωματικών

Healthy Derma Clinics Carousel-9-1-18  laser

Θεραπείες Αποτρίχωσης Laser Ζυγωματικών

Τιμή 120.00€ / 6 συνεδρίες

Η ειδική τιμή ισχύει έως και 31/03

Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας
Θεραπείες Αποτρίχωσης Laser Ζυγωματικών

SOPRANO ICE  Η Απόλυτη Λύση στην Αποτρίχωση Laser

Η Πρώτη Τεχνολογία SOLID – STATE ALEX

• Ταχύτητα έως 10 Hz
•Ανώδυνη, Γρήγορη, Ασφαλής, Αποτελεσματική θεραπεία
•Μήκος Κύματος Αλεξανδρίτη 755nm
Το Soprano ice αυτή τη στιγμή είναι το ταχύτερο laser αποτρίχωσης. Συγκεκριμένα, σε μεγάλες περιοχές του σώματος (πόδια, πλάτη), που άλλα laser χρειάζονται δύο τουλάχιστον ώρες ανά συνεδρία, η θεραπεία με το συγκεκριμένο laser διαρκεί λιγότερο από μία ώρα. Τα αποτελέσματα του SOPRANO ICE είναι κλινικά αποδεδειγμένα και έχουν εγκριθεί από το μεγαλύτερο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής.
Τα Laser στην ιατρική χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο σε ιατρικές και αισθητικές εφαρμογές. Η χρήση τους από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και τελείως ακίνδυνη.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Η θεραπεία με το Soprano Ice είναι:
Πραγματικά ανώδυνη χωρίς αναλγητικά ή άλλες προετοιμασίες
Γρήγορη – Η θεραπεία για τους περισσότερους ασθενείς διαρκεί λιγότερο από μια ώρα
Χωρίς χρόνο αποθεραπείας, έτσι ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως
Αποτελεσματική σε όλους τους τύπους δέρματος συμπεριλαμβανομένου του μαυρισμένου από τον ήλιο δέρματος, καθώς επίσης και σε διαφορετικούς τύπους τρίχας
Πληρέστερη ως προς την επιφάνεια κάλυψης της θεραπείας
Απολύτως κατάλληλη για οποιαδήποτε περιοχή του σώματος – συμπεριλαμβανομένου και των ευαίσθητων περιοχών όπως το πρόσωπο, ο λαιμός και η περιοχή του μπικίνι

ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ

Η αποτρίχωση είναι μια από τις πιο γνωστές και με τη μεγαλύτερη κλινική έρευνα θεραπείες της βιομηχανίας των laser στον τομέα της αισθητικής ιατρικής.
Το Soprano Ice παρέχει ασφαλείς, επιτυχείς και με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα αποτρίχωσης σε χιλιάδες ασθενείς παγκοσμίως.
Εγκεκριμένο από το FDA για όλους τους τύπους δέρματος I-VI και για το μαυρισμένο από τον ήλιο.
Επιπλέον το νέο σύστημα Soprano ICE. Παρέχει δυνατότητα θεραπείας με δυο μεθόδους αποτρίχωσης (Dual Mode) Παλμό- Παλμό (τεχνολογία HR) και Eν κινήσει τεχνολογία (In Motion /SR). Η τελευταία, είναι αποκλειστική τεχνολογία αποτρίχωσης της Alma Lasers και χρησιμοποιείται παγκοσμίως (ήδη περισσότερα από 3.500 συστήματα εγκαταστημένα ανά την υφήλιο) με τεράστια επιστημονική και εμπορική αναγνώριση.
Η εν κινήσει τεχνολογία SHR λειτουργεί αυξάνοντας σταδιακά της θερμοκρασία της δερμίδας, έως ότου καταστραφούν αποτελεσματικά οι θύλακες τις τρίχας και εμποδιστεί η επανέκφυση τους,  ενώ παράλληλα προστατεύεται πλήρως ο περιβάλλοντος ιστός. Πολύ μικρής διάρκειας παλμοί με μεγάλη συχνότητα επανάληψης διοχετεύονται βαθειά στο στρώμα της δερμίδας, επιτυγχάνοντας μεγάλη συσσώρευση ενέργειας και αύξηση της θερμοκρασίας του δέρματος, ουσιαστικά χωρίς πόνο.
Η εν κινήσει (In Motion) τεχνική χαρακτηρίζεται από πολλαπλά και επαναλαμβανόμενα περάσματα, εξασφαλίζοντας, έτσι, την πλήρη κάλυψη της περιοχής θεραπείας, ενώ η τεχνολογία ICE προστατεύει από επιφανειακά εγκαύματα, επιτρέποντας η αποτρίχωση να είναι παράλληλα και ανώδυνη και αποτελεσματική.
Ο ιατρός θα σας δώσει πρόσθετες εξατομικευμένες οδηγίες, εάν απαιτούνται.

7 Χρόνια Κλινικά Αποδεδειγμένης Αποτελεσματικότητας

Η τεχνολογία SHR έχει γίνει αντικείμενο πολυάριθμων κλινικών μελετών και επιστημονικών άρθρων. Μελέτες που συνέκριναν την τεχνική SHR με άλλες τεχνολογίες αποτρίχωσης, κατέληξαν ότι η SHR προκαλεί σημαντικά λιγότερο πόνο, είναι πιο αποτελεσματική και δεν προκαλεί παρενέργειες σε ασθενείς με σκουρόχρωμο δέρμα.
Μία νέα κλινική μελέτη, που δημιουργήθηκε στο Lasers in Medical Science, αποτελεί σημείο αναφοράς στο χώρο της αισθητικής ιατρικής:
«Super Soprano… αποτελεσματική αποτρίχωση χωρίς επανέκφυση της τρίχας… ένα σύστημα ασφαλές και κατάλληλο για θεραπεία ασθενών με υψηλό δερματικό φωτότυπο»

Η Healthy Derma Clincs (Μιλτιάδου 10, Κηφισιά) χρησιμοποιεί αποκλειστικά την τεχνολογία του Soprano Ice της ALMA Lasers για ασφαλή, γρήγορη και ανώδυνη αποτρίχωση σε κάθε περιοχή του σώματος αλλά και του προσώπου!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;
Ραντεβού χωρίς χρέωση
Healthy Derma Clinics section-bg-6  laser

Γυναίκα

Γυναικεία Φροντίδα

Για τη γυναίκα που θέλει να νιώθει αυτοπεποίθηση με την εικόνα της

Δείτε περισσότερα

Άνδρας

Ανδρική Φροντίδα

Για τον άνδρα που απαιτεί περισσότερα για την εμφάνιση του

Δείτε περισσότερα
Healthy Derma Clinics section-bg-7  laser
Healthy Derma Clinics section-bg-6  laser

Γυναίκα

Γυναικεία Φροντίδα

Για τη γυναίκα που θέλει να νιώθει αυτοπεποίθηση με την εικόνα της

Δείτε περισσότερα
Healthy Derma Clinics section-bg-7  laser

Άνδρας

Ανδρική Φροντίδα

Για τον άνδρα που απαιτεί περισσότερα για την εμφάνιση του

Δείτε περισσότερα

Θεραπείες BEST SELLER

Healthy Derma Clinics hdc-400x  laser
Healthy Derma Clinics hdc-400x2  laser
Healthy Derma Clinics hdc-400x3  laser
Healthy Derma Clinics hdc-400x4  laser

Είπαν για εμάς

"Υπεροχος χωρος, νιωθεις ανετα αμεσως και τη σιγουρια οτι εισαι σε χερια επαγγελματιων!!"
Eugenia Gennadiou
"Eimai poli eyxaristimenos apo ton xoro tin eksipiretisi k tis ipiresies pou xrisimopoio, pragmatiko endiaferon gia ton pelati, poli kales times xrisimopoiontas mixanimata teleuteas texnologias!!!"
Giannis Ignatiadis
“Απίστευτα αποτελέσματα!!!! Πολύ καλύτερο από ότι περίμενα! Υπέροχη εξυπηρέτηση! Έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις!”
Αθηνά Γεωργακοπούλου
Μάιος 2nd, 2017|Θεραπείες|