Μπορεί η διαδικασία γήρανσης στους άντρες να ξεκινά αργότερα σε σχέση με τις γυναίκες, εν τούτοις είναι γεγονός πως οι ρυτίδες δεν αργούν να κάνουν την εμφάνισή τους και στο ανδρικό δέρμα. Το άγχος, η καθημερινότητα καθώς και η συνεχής έκθεση στον ήλιο, συμβάλλουν στην εμφάνιση των ρυτίδων και στη γήρανση του δέρματος τους. Αν και πολλοί άντρες θεωρούν πως οι ρυτίδες είναι γοητεία, υπάρχουν κι αρκετοί που δεν έχουν την ίδια άποψη. Σε σύγκριση με τις γυναίκες, τα σημεία που θα εμφανίσει ένας άντρας ρυτίδες, δεν είναι πολλά. Κυρίως το μέτωπο, τα μάτια, οι ρυτίδες έκφρασης και το γνωστό πόδι της χήνας. 

Εκτός από την αντιρυτιδική κρέμα που είναι απαραίτητη κάθε πρωί μετά το ξύρισμα αλλά και την τοποθέτηση της αντηλιακής κρέμας χειμώνα-καλοκαίρι, υπάρχουν ενέσιμες θεραπείες αντιγήρανσης που μπορούν να σας βοηθήσουν στην αντιμετώπιση και την καταπολέμηση των ρυτίδων. Οι ενέσιμες θεραπείες είναι ένας από τους πλέον διαδεδομένους τρόπους εξαφάνισης των ρυτίδων. 

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τι είδη υπάρχουν: 

  1. Botox  

Το botox είναι μία φυσική πρωτεΐνη που σε πολύ μικρές δόσεις, που δρα στο μυ και αποτρέπει τη σύσπαση. Εφαρμόζεται και δρα τοπικά χωρίς να απορροφάται από τον οργανισμό. Η θεραπεία που είναι απόλυτα ασφαλής και εκτελείται από εξειδικευμένο δερματολόγο, μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στο μέτωπο όσο και στην περιοχή των ματιών. https://healthydermaclinics.com/therapeies/250/andras-anti-aging-prosopou-therapeies-susfigxhs-firming-bathies-rutides 

  1. Dermafrac 

Η θεραπεία με το Dermafrac εξατομικεύεται με την κατάλληλη επιλογή ουσιών, που στοχεύουν με ακρίβεια στο εκάστοτε πρόβλημα που σας απασχολεί. Για την αντιγηράνση, συγκεκριμένα, χρησιμοποιείται ένα συνδυασμός πεπτιδίων, που διεγείρει τους ινοβλάστες και την παραγωγή κολλαγόνου, χαλαρώνοντας τους μύες με διακριτικό, απολύτως φυσικό τρόπο. 

  1. Νήματα PDO 

Τα νήματα PDO είναι αγγεοχειρουργικά ράμματα πλήρως απορροφήσιμα. Ιδανικά για τη λείανση και ανόρθωση του δέρματος σας. Δείτε εδώ 7+1 λόγους για τους οποίους θα πρέπει να επιλέξετε αυτή τη μέθοδο.

  1. Eye Cell Genosys  

Πρόκειται για ειδική θεραπεία ματιών σχεδιασμένη από τον οίκο GENOSYS που στηρίζεται στη χρήση microneedling με ειδικό eye roller. H διείσδυση ενεργών συστατικών για την ενυδάτωση και τον αποχρωματισμό των μαύρων κύκλων δίνει εμφανή αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία. Συνίσταται η επανάληψη της θεραπείας ανά δεκαήμερο για τουλάχιστον τέσσερις φορές. Και από εκεί και πέρα μπορεί να επαναληφθεί ανάλογα με την ανάγκη σας μια φορά το μήνα.

  1. Anti – Aging | Voluma 

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί ένα φυσικό συστατικό του οργανισμού μας, το οποίο βοηθά στη συγκράτηση νερού στο δέρμα, κάνοντας το πιο ελαστικό, σφριγηλό και νεανικό. To Voluma πρόκειται για μια παχύρευστη μορφή υαλουρονικού οξέος, ικανή να αλλάξει πιο δυναμικά τις ελλειμματικές περιοχές σε όγκο του προσώπου. Είναι το ίδιο ασφαλές με όλες τις γνωστές μορφές υαλουρονικού οξέος.

Γνωρίστε όλες τις θεραπείες μας εδώ . Το σίγουρο είναι πως όλοι θα παρατηρήσουν τη διαφορά, κανείς όμως δε θα καταλάβει τι είναι αυτό που έχετε κάνει!