Όλοι μας όλο το χρόνο θέλουμε να είμαστε όμορφοι, δροσεροί και ανέμελοι. Όμως το καλοκαίρι αυτό το θέλουμε ακόμη περισσότερο. Επιθυμούμε να βγούμε στην παραλία χωρίς τις ενοχλητικές ατέλειες που έφεραν οι ατασθαλίες του χειμώνα.  Αφού λοιπόν επιλέξετε το προορισμό που σας ταιριάζει για φέτος, αφού βρείτε την κατάλληλη παρέα για να περάσετε τέλεια, πρέπει να φροντίσετε και το σώμα σας. Σύμμαχος σας σ’ αυτό η  Healthy Derma Clinics, η οποία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για όλες τις ανησυχίες που μπορούν να γεννηθούν λίγο καιρό πριν το μαγιό κατεβεί από τα πάνω στα κάτω ράφια της ντουλάπας.

 

Συγκεκριμένα σας προτείνει:

 

Αποκτήστε λεπτό και σμιλεμένο σώμα χωρίς σκληρές δίαιτες.

Η σκληρή δίαιτα πριν το καλοκαίρι καταπονεί οργανισμό και σώμα ενώ πολλές φορές δεν φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Με σύμμαχο σας μια ισορροπημένη διατροφή καταπολεμήστε το τοπικό πάχος, την κυτταρίτιδα και την χαλάρωση και αποκτήστε το σώμα που ονειρεύεστε συνδυάζοντας τρεις υπερσύγχρονες θεραπείες λυποδυάλισης και σύσφιξης Μεσοθεραπεία σώματος, Accent Elite Pro και Διαδερμία.

 

Απαλλαγείτε από την επίμονη και ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Το καθημερινό ξύρισμα τους καλοκαιρινούς μήνες ξηραίνει και αφυδατώνει την επιδερμίδα – σε συνδυασμό με το αλάτι της θάλασσας δημιουργεί ερεθισμούς και τσούξιμο στην επιδερμίδα. Αποφύγετε όλα τα παραπάνω και ξενοιάστε από το καθημερινό ξύρισμα με Laser Αποτρίχωση SOPRANO ICE Solid State ALEX.  *Μήκος κύματος Αλεξανδρίτη 755nm * κατάλληλο και για μαυρισμένα δέρματα.

Συμβουλές και λύσεις ομορφιάς για κορίτσια και αγόρια στον ήλιο

 

Θωρακίστε το δέρμα σας απέναντι στον ήλιο.

 

Ο ήλιος δημιουργεί πανάδες στο δέρμα, το αφυδατώνει και το κάνει θαμπό . Ο ήλιος είναι, επίσης, υπεύθυνος για την πρόωση γήρανση του δέρματος, προκαλώντας έντονες ρυτίδες.Η πρόληψη είναι η καλύτερη αντιμετώπιση. Γι αυτό θωρακίζουμε το δέρμα μας με πληθώρα βιταμινών και ενυδατικών παραγόντων με την Μεσοθεραπεία. Είναι η πιο βασική και απαραίτητη θεραπεία πριν το καλοκαίρι. Έτσι θα αποφύγουμε τα αντιαισθητικά σημάδια του ήλιου στο πρόσωπό μας και τη μεγάλη φθορά που προκαλεί.

Συμβουλές και λύσεις ομορφιάς για κορίτσια και αγόρια στον ήλιο

 

Μην ξεχνάτε ποτέ το αντηλιακό σας

 

Από νωρίς το πρωί μέχρι και το απαλό ήλιο του απογεύματος φοράτε το αντηλιακό σας πάντα. Για καλύτερα αποτελέσματα επιλέξτε ένα με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας για το πρόσωπο, που σας έχει προτείνει ο δερματολόγος σας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τους ειδικούς της  Healthy Derma Clinics και επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές.