Τα Νήματα PDO είναι μια θεραπεία που εφαρμόζεται αποκλειστικά από δερματολόγους είναι απολύτως ασφαλής και χαρίζει στο πρόσωπο τη λείανση και την ανόρθωση που δίνει και ένα lifting. Οι περισσότεροι από εμάς συνηθίζουμε να καθόμαστε μπροστά στον καθρέφτη και τραβάμε το πρόσωπό μας για να δούμε πως είμαστε χωρίς ρυτίδες. Η σκέψη όμως του lifting, μας τρομοκρατεί. Ποιος θέλει να μπει σε διαδικασία χειρουργείου ενώ είναι υγιής; Χάρη στα Νήματα προσώπου PDO μπορείτε να χαρίσετε στο πρόσωπό σας τη λάμψη που του λείπει, χωρίς χειρουργεία!

Τι είναι τα Νήματα PDO; Τα Νήματα PDO είναι απορροφήσιμα ράμματα που μπαίνουν μέσα στην επιδερμίδα μέσω μιας λεπτής βελόνας. Ο δερματολόγος επιλέγει το σημείο που επί της ουσίας χρειάζεται σύσφιξη και έχει χαλαρώσει. Σημεία όπως ο λαιμός, το πιγούνι και τα μάγουλα είναι τα πλέον γνωστά που γίνεται η εισαγωγή των νημάτων.

Πως γίνονται ένα με το δέρμα μας; Τα Νήματα PDO είναι φτιαγμένα από δύο ουσίες, από το πολυγαλακτικό οξύ και την πολυδιοξανόνη (PDO). Οι ουσίες αυτές με το πέρασμα του χρόνου αφομοιώνονται από τον ιστό της περιοχής που έγινε η επέμβαση και έτσι δεν αναγνωρίζονται ως ξένα από το σώμα μας.

Πόσο καιρό θέλουν για να απορροφηθούν τα νήματα PDO; Τα νήματα απορροφούνται βαθμιαία από τον οργανισμό με βαθμό πλήρους απορρόφησης, ο οποίος κυμαίνεται από 4 έως 6 μήνες.

Πότε θα φανούν τα αποτελέσματα; Μετά την διαδικασία με τα Νήματα PDO, το αποτέλεσμα θα αρχίσει να φαίνεται πιο φυσικό περίπου μια εβδομάδα μετά. Μετά από 1-2 μήνες θα μπορείτε να αισθανθείτε το πρόσωπό σας πιο σφριγηλό και λαμπερό. Η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί μετά από εννέα μήνες στην περίπτωση που το επιθυμείτε, για να είναι πιο σταθερά τα αποτελέσματα και να παραμείνουν πιο πολλά χρόνια.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και κλείστε το ραντεβού σας για να μάθετε περισσότερα.