Πόσες φορές έχετε πιάσει τον εαυτό σας να είναι λίγο τεμπέλης που προτιμάτε να μην ξυπνήσετε νωρίτερα προκειμένου να κάνετε αποτρίχωση στα πόδια σας και τελικά να επιλέγετε να φορέσετε παντελόνι αντί για φούστα στο γραφείο; Πόσες φορές, συνειδητοποιείτε πως οι μασχάλες σας δεν είναι τόσο περιποιημένες, εσείς όμως έχετε ήδη φορέσει το αγαπημένο σας αμάνικο; Ή μήπως αισθάνεστε άβολα βγαίνοντας στην παραλία με έντονη τριχοφυία στην πλάτη; Και αυτή η ενοχλητική αίσθηση μετά το ξύρισμα; Ένα αίσθημα όχι και τόσο ευχάριστο! Η μόνιμη λύση στο πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας είναι η αποτρίχωση με laser.

Η αποτρίχωση με laser είναι μια από τις πλέον διαδεδομένες θεραπείες αποτρίχωσης στον τομέα της αισθητικής ιατρικής. Επί της ουσίας το laser παράγει μια μορφή θερμότητας την οποία απορροφούν η χρωστική ουσία των τριχών και οι θύλακες και στην συνέχεια καταστρέφονται. Τα καινούργια laser εστιάζουν στο θύλακα και η ενέργειά τους δεν διαχέεται στον δερματικό ιστό. Εξαιτίας αυτού η θεραπεία με το Soprano Ice είναι αποτελεσματική σε όλους τους τύπους δέρματος ακόμη και του μαυρισμένου από τον ήλιο δέρματος, καθώς επίσης και σε διαφορετικούς τύπους τρίχας.

Οι καινούργιες τεχνολογίες μας εξασφαλίζουν επίσης ότι η αποτρίχωση με laser είναι απολύτως ανεκτή και εξαιρετικά γρήγορη.

Αν μετά τη θεραπεία σας αισθανθείτε φαγούρα ή δείτε κοκκινίλα είναι κάποια συμπτώματα που μπορεί να συμβούν μετά από μια συνεδρία. Αυτό όμως το πολύ που μπορεί να διαρκέσει είναι  δύο ώρες.

Μετά την αποτρίχωση με laser δε θα πρέπει να ρίξετε στις περιοχές που έγινε η αποτρίχωση ζεστό νερό ή να κάνετε απολέπιση.

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία θα δείτε πως το δέρμα σας είναι μαλακό αλλά και πως οι τρίχες που θα βγουν θα είναι πιο μαλακές και αραιές.

Πριν την αποτρίχωση με laser καλό θα ήταν να μην έχετε βάλει στο σώμα σας και στα σημεία που θα αποτριχώσετε κρέμα ή λοσιόν.

Για να μπορέσετε να δείτε τα μέγιστα αποτελέσματα από την αποτρίχωση με laser θα πρέπει να είστε συνεπείς στα ραντεβού σας και να μην χάνετε τις συνεδρίες σας. Είναι απόλυτα εφικτό πλέον να κάνουμε τις συνεδρίες μας χωρίς διακοπή αφού οι νέες τεχνολογίες μας διασφαλίζουν σωστή θεραπεία ακόμα και σε μαυρισμένα δέρματα με απόλυτη ασφάλεια.

Τέλος, αποτρίχωση με laser μπορούν να κάνουν τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες σε όποιο σημείο του σώματος και του προσώπου τους επιθυμούν.