Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τις θεραπείες αντιγήρανσης.

Η Εύη Αναστασίου σας προτείνει τις 10 πιο δημοφιλείς θεραπείες αντιγήρανσης.

Ο χρόνος μπορεί να μη σταματά, εν τούτοις εσείς μπορείτε να φέρετε πίσω το λαμπερό και αψεγάδιαστο πρόσωπο που επιθυμείτε. Τι και αν δεν υπάρχει μια μυστική πηγή νεότητας, υπάρχουν θεραπείες αντιγήρανσης για άμεσα και ανώδυνα αποτελέσματα. Θεραπείες αντιγήρανσης, που θα κάνουν το πρόσωπό σας όχι μόνο να φαίνεται αλλά και να είναι λαμπερό χωρίς ατέλειες και ρυτίδες.

Ας δούμε μαζί τις πιο δημοφιλείς θεραπείες αντιγήρανσης για να σταματήσετε το χρόνο που περνάει.

  1. Μεσοθεραπεία. Η μέθοδος της μεσοθεραπείας σας εξασφαλίζει πιο φωτεινή επιδερμίδα, σβήνει τις βαθιές ρυτίδες και εξαφανίζει τις λεπτές γραμμές. Αυτή γίνεται με τη χρήση ενός ειδικού μικροεμβόλου όπου βοηθά στη μεγαλύτερη διείσδυση μείγματος βιταμινών και υαλουρονικού στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος σας. Πρόκειται για τη μέθοδο που χτυπά κατευθείαν στην καρδιά του προβλήματος.
  2. Derma Fix Microneedling Therapy. Η θεραπεία Derma Fix Microneedling Therapy διαρκεί 30′ και προσφέρει άμεση σύσφιξη στο πρόσωπο σας καθώς κάνει το δέρμα πιο ανανεωμένο και νεανικό. Διορθώνει είτε τις λεπτές είτε τις βαθιές ρυτίδες και προτείνεται για δέρματα με ακμή. Επιπλέον η θεραπεία Derma Fix Microneedling Therapy, μπορεί να βελτιώσει και τις ραγάδες του σώματος, εξαλείφοντάς τες.
  3. Fractional Plasma. Το Fractional Plasma είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για όλους τους τύπους δέρματος. Χάρη στην τεχνολογία iPixel που χρησιμοποιεί για να επαναφέρει στο δέρμα σας μια πιο νεανική και λαμπερή όψη, τα αποτελέσματα είναι γρηγορότερα και έχει μικρότερο χρόνο αποθεραπείας από ότι το κοινό laser.
  4. Dermafrac. Η θεραπεία ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες και κυρίως για ευαίσθητους και σκουρόχρωμους τύπους δέρματος, όπου συνήθως αντενδείκνυνται οι θεραπείες laser. Η θεραπεία με το Dermafrac είναι εξατομικευμένη με την κατάλληλη επιλογή ουσιών, που στοχεύουν με ακρίβεια στο εκάστοτε πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί. Το σύστημα Dermafrac βελτιώνει καταστάσεις όπως: ακμή, ουλές, ραγάδες, αφυδάτωση του δέρματος, ρυτίδες και δυσχρωμίες.
  5. Anti-Aging | Coolpeel. Η θεραπεία Coolpeel γίνεται με την χρήση οξέων και φυτικών εκχυλισμάτων προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα σημάδια γήρανσης ή φωτογήρανσης. Επαναφέρει το φυσικό μηχανισμό ανανέωσης του δέρματος βοηθώντας το να δείχνει υγιές, να αποκτήσει όγκο και σφριγηλότητα, να γίνει πιο ελαστικό, πιο απαλό και λαμπερό. Ιδανικό για λείανση των λεπτών γραμμών από τον ήλιο, δυσχρωμίες αλλά και λιπαρότητα και σμήγμα.
  6. Νήματα PDO| LIFTING ΜΕ ΦΥΣΙΚO ΤΡΟΠΟ. Τα Νήματα PD δίνουν τα αποτελέσματα του lifting με φυσικό τρόπο. Πρόκειται για αγγεοχειρουργικά ράμματα τα οποία είναι πλήρως απορροφήσιμα και τα αποτελέσματά τους διαρκούν για περίπου 2,5 χρόνια. Τα Νήματα PDO μπορούν να εφαρμοστούν εκτός από την περιοχή του προσώπου, στους γλουτούς, την κοιλιά ακόμη και τα μπράτσα.
  7. Anti – Aging | Voluma. Η Voluma πρόκειται για μια παχύρευστη μορφή υαλουρονικού οξέος, ικανή να αλλάξει πιο δυναμικά τις ελλειμματικές περιοχές σε όγκο του προσώπου. Είναι το ίδιο ασφαλές με όλες τις γνωστές μορφές υαλουρονικού οξέος, ενώ έχει εγκριθεί από τον οργανισμό ελέγχου φαρμάκων και τροφίμων της Αμερικής. Είναι τελείως ανώδυνο και απόλυτα ασφαλές και επιπλέον μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις ηλικίες. Τέλος, αυτό που το κάνει μοναδικό είναι η δυνατότητά που έχει να αλλάζει φυσικά τη δομή των αισθητικών μονάδων του προσώπου μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.
  8. Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή τα αποτελέσματα είναι εμφανή και τα σημάδια του χρόνου στο «πόδι της χήνας» αλλά και στο πάνω και κάτω βλέφαρο εξαφανίζονται. Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική γίνεται με την ενέργεια plasma light, δεν χρειάζεται νυστέρι και ράμματα και είναι ανώδυνη.
  9. Eye Cell Genosys | Microneedling Therapy. Πρόκειται για την ειδική θεραπεία ματιών σχεδιασμένη από τον οίκο GENOSYS που στηρίζεται στη χρήση microneedling με ειδικό eye roller. Ιδανική για την ενυδάτωση αλλά και τον αποχρωματισμό των μαύρων κύκλων. Η θεραπεία διαρκεί 30΄ και μπορεί να επαναληφθεί ανάλογα με την ανάγκη, μια φορά το μήνα.
  10. Accent Elite Pro & Μεσοθεραπεία. Η μεσοθεραπεία εμπλουτίζει το μεσαίο στρώμα του δέρματος με βιταμίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες, μέταλλα, ένζυμα και αμινοξέα τα οποία τρέφουν το δέρμα και το αναζωογονούν. Μετά τη θεραπεία της μεσοθεραπείας το δέρμα αποκτά τη χαμένη του λάμψη και σφριγηλότητα ενώ βελτιώνεται η υφή του και οι βαθιές ρυτίδες σβήνουν.

Επιλέξτε τη θεραπεία που θέλετε και επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε ένα ραντεβού. Σας περιμένω να τα πούμε από κοντά!