1. Τι είναι τα νήματα PDO;  

Τα νήματα προσώπου είναι μια μη επεμβατική θεραπεία όπου χρησιμοποιούνται νήματα, απορροφήσιμα και δε χρειάζεται να γίνει κάποιο χειρουργείο. Πρόκειται για μία ανώδυνη και ασφαλή διαδικασία, που διαρκεί μόλις 30-40 λεπτά. Η διαδικασία απλή καθώς τα νήματα τοποθετούνται μέσα σε ειδικές λεπτές βελόνες. Οι βελόνες εισάγουν το νήμα στο δέρμα σας και έτσι σχηματίζεται ένα πλέγμα κάτω από αυτό, που βοηθά στην ανόρθωση του και την εξάλειψη της χαλάρωσης του. Τα αποτέλεσμα των νημάτων είναι εντυπωσιακά. Το αναίμακτο lifting με νήματα PDO, μπορεί να γίνει τόσο στην περιοχή του προσώπου όσο και του σώματος, ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενή. 

 1. Τι πρέπει να κάνω πριν και μετά τη θεραπεία νημάτων προσώπου;  

Πριν από τη θεραπεία των νημάτων προσώπου PDO καλό θα είναι να είστε στο ραντεβού σας τουλάχιστον μισή ώρα και να μην πάτε καθυστερημένοι. Και αυτό για να μπορέσουν οι ειδικοί να σας βάλουν την κρέμα μουδιάσματος. Προσοχή χρειάζεται και μετά τη διαδικασία του αναίμακτου lifting με τα νήματα PDO. Αυτό συνεπάγεται πως δεν πρέπει να παραλείψετε την αντηλιακή σας κρέμα και ιδανικά να αποφύγετε τον ήλιο. Τέλος, επειδή η περιοχή ίσως να είναι λίγο ερεθισμένη θα ήταν καλύτερο να αποφύγετε το μακιγιάζ για τις επόμενες μέρες. Καθώς επίσης και την έντονη σωματική δραστηριότητα. 

 1. Ποια είναι επιγραμματικά τα πλεονεκτήματα και ποια τα μειονεκτήματα των νημάτων PDO.  

Τα πλεονεκτήματα των νημάτων: 

 1. Γίνονται γρήγορα. 
 1. Σύντομος χρόνος αποκατάστασης. 
 1. Άμεσα αποτελέσματα. 
 1. Δεν απαιτείται γενική αναισθησία. 
 1. Οικονομικότερα από ένα lifting. 
 1. Ιδανικά τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες. 

Τα μειονεκτήματα 

 1. Χρειάζονται επαναλαμβανόμενες θεραπείες. 
 1. Η διάρκεια του αποτελέσματος υπολογίζεται σε 2-2,5 χρόνο. 
 1. Δεν μπορούν όλοι να κάνουν νήματα προσώπου PDO. 

Τα νήματα PDO είναι μια εξαιρετική εναλλακτική για άτομα που έχουν ήπια ή μέτρια χαλάρωση ή δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση. Αλλά και για όσους θέλουν να επιτύχουν μια νεότερη εμφάνιση. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και κλείστε το ραντεβού σας για να μάθετε περισσότερα.