Τα νήματα PDO είναι μία υπερσύγχρονη καινοτόμα μέθοδος που για λείανση & ανόρθωση του δέρματος με τη βοήθεια των βιοαπορροφήσιμων νημάτων.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν, όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτή τη μέθοδο.

Τι προσφέρει;

Με τη μέθοδο “Νήματα PDO” προσφέρετε στην επιδερμίδα σας, λείανση και ανόρθωση! Αν βλέπετε μία μικρή χαλάρωση στο πρόσωπο, στο λαιμό, στο μέτωπο, στο εσωτερικό μηρών, στους γλουτούς, στην κοιλιά ή στα μπάτσα, αυτή η μη χειρουργική και ελάχιστα επεμβατική θεραπεία, προσφέρει ένα αναίμακτο λίφτινγκ που θα σας χαρίσει λάμψη και αίσθηση νεότητας.

Πώς λειτουργεί;

Τα Νήματα PDO είναι απορροφήσιμα νήματα τα οποία παράγονται από ένα συνθετικό υλικό που ονομάζεται πολυδιοξανόνη. Το υλικό αυτό είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια στη Χειρουργική μιας και χρησιμοποιείται ευρέως για την κατασκευή ραμμάτων που ονομάζονται PDS.

Αφού γίνει τοπική αναισθησία με κρέμα, η οποία δεν είναι πάντα απαραίτητη, ο γιατρός εισάγει τα νήματα προσώπου στην προβληματική περιοχή με τη βοήθεια μικροσκοπικών βελόνων. Τα νήματα προσώπου παραμένουν μέσα στο δέρμα υποστηρίζοντας και ανορθώνοντας τους ιστούς, βελτιώνοντας ακόμα και την υφή της επιδερμίδας και με αυτό τον τρόπο πραγματοποιείται η ανόρθωση προσώπου.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της μεθόδου lifting με νήματα PDO;

  1. Είναι απόλυτα ασφαλής. Τα νήματα PDO χρησιμοποιούνται και σε άλλους ιατρικούς κλάδους όπως η καρδιοχειρουργική, όπου και εκεί είναι απόλυτα απορροφήσιμα!
  2. Είναι απίστευτα αποτελεσματική. Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά και διαρκούν περίπου 2,5 χρόνια!
  3. Είναι πιο ανώδυνη από τις παραδοσιακές μεθόδους lifting. Είναι αναίμακτη και δεν απαιτεί ολική αναισθησία.
  4. Έχει μικρότερο χρόνο αποκατάστασης από τις παραδοσιακές μεθόδους lifting. Την ίδια μέρα, μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά τις δραστηριότητές σας.

Τι πρέπει να προσέξετε;

Η μέθοδος νήματα PDO γίνεται αποκλειστικά από εξειδικευμένους γιατρούς δερματολόγους.