Ακόμα κι οι λιγότερο «μυμημένοι» στα ζητήματα αισθητικής γνωρίζουν την αξία της απολέπισης για ένα καθαρό πρόσωπό, αφού συμβάλλει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και χαρίζει ανανεωμένη, λαμπερή όψη.

Υπάρχουν πολλές θεραπείες απολέπισης, εάν όμως ψάχνεις για μία θεραπεία που θα σου δώσει το κάτι παραπάνω άμεσα κι ανώδυνα, σας προτείνουμε την θεραπεία Dermafrac. Χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία micro-channeling το σύστημα Dermafrac εγγυάται θεαματικά αποτελέσματα, ενυδάτωση και δράση κατά των ρυτίδων, των ουλών της ακμής αλλά και των δυσχρωμιών. Ακούγεται φανταστικό; Είναι!

Πώς λειτουργεί;

Το σύστημα Dermafrac λειτουργεί σε δύο φάσεις. Αρχικά, η απολέπιση: μέσω της τεχνολογίας στερεοποιημένων μικρο-κρυστάλλων προκαλείται επιφανειακή δερμοαπόξεση στο δέρμα έτσι ώστε να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα και να ενισχυθεί η αποτελεσματικότητα της δεύτερης φάσης, η οποία δεν είναι άλλη από την μεταφορά ουσιών με ενεργά συστατικά που, μεταξύ άλλων διεγείρουν και τον μηχανισμό ανάπτυξης νέου κολλαγόνου.

Ένας εξειδικευμένος αισθητικός μπορεί να εξατομικεύσει την θεραπεία για να ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες, στοχεύοντας συγκεκριμένα στο πρόβλημα που σας απασχολεί περισσότερο.

Το Dermafrac είναι ανώδυνο και δεν απαιτείται αποθεραπεία, έτσι ώστε να μη χάνετε λεπτό από τις δραστηριότητές σας. Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και επιδερμίδες και εφαρμόζεται τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι.

Το εξειδικευμένο προσωπικό των Healthy Derma Clinics θα φροντίσει ώστε να έχετε την πιο ευχάριστη αλλά και αποτελεσματική εμπειρία ανανέωσης στο πρόσωπό σας. Επικοινωνήστε μαζί μας, μάθετε περισσότερα για την θεραπεία Dermafrac και κλείστε το ραντεβού σας