Χάρη στην αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP μπορείτε να ενυδατώσετε το δέρμα σας, να διώξετε τις ρυτίδες και τις ουλές με συστατικά από τον ίδιο σας τον οργανισμό. Η αυτόλογη μεσοθεραπεία αξιοποιεί το πλάσμα του αίματος σας με στόχο την απελευθέρωση αυξητικών παραγόντων. Επί της ουσίας πρόκειται, για μια μέθοδο μεσοθεραπείας, η οποία έχει θεματικά αποτελέσματα. Η διαφορά της αυτόλογης μεσοθεραπείας από την κοινή μεσοθεραπεία έγκειται στο ότι η πρώτη, αξιοποιεί τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια που βρίσκονται στο αίμα σας για την αναγέννηση του δέρματος σας.

Πρόκειται για μια ασφαλή θεραπεία. Και αυτό γιατί από τη στιγμή που το PRP παράγεται από το ίδιο το σώμα σας δεν υπάρχουν κίνδυνοι μετάδοσης νοσημάτων ή άλλων φαρμακευτικών παρενεργειών.

Αν χαρακτήριζε κάποιος την αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP θα μπορούσε να πει πως πρόκειται για τη σύγχρονη λύση αντιγήρανσης με το δικό σας αίμα. Η κάθε θεραπεία, είναι προσωποποιημένη και επί της ουσίας εσείς οι ίδιοι, κάνετε πραγματικά κάτι για τον εαυτό σας. Είναι η πρώτη φορά που μπορούμε να κινητοποιήσουμε τις δυνάμεις,  του ίδιους μας του οργανισμού προς όφελός του. Καθώς πρόκειται για μια θεραπεία που διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από τον ίδιο τον οργανισμό για τον ίδιο τον οργανισμό.

Ο τρόπος ζωής, οι περιβαλλοντολογικές συνθήκες, το στρες, το άγχος καθώς και το πέρασμα των χρόνων οδηγούν τα κύτταρα σταδιακά και ειδικά μετά την ηλικία των 30 να μην παράγουν πια με αφθονία το κολλαγόνο καθώς επίσης τα συστατικά του δέρματος αφυδατώνονται. Μέσα από τη μικρή δόση αίματος που παίρνουν οι ειδικοί από τον οργανισμό σας, απομονώνουν τους αυξητικούς παράγοντες και τα βλαστοκύτταρα του. Το πλάσμα στη συνέχεια, μέσω σύριγγας τοποθετείται στην επιδερμίδα σας. Στόχος της  αυτόλογης μεσοθεραπείας PRP η βιοδιέγερση των δερματικών κυττάρων.

Σε ποια σημεία του σώματος μπορεί να εφαρμοστεί;

Στο πρόσωπο, για θεραπεία ανάπλασης, ανανέωσης και λάμψης.

Στο σώμα, για τη βελτίωση των ραγάδων.

Στα μαλλιά, για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Γνωρίστε τη σύγχρονη λύση αντιγήρανσης με το δικό σας αίμα.