Γιατί να επιλέξετε τη Healthy Derma Clinics;

Εύη Αναστασίου – Γενική Διευθύντρια Healthy Derma Clinics

Το δερματολογικό ιατρείο της HealthyDermaClinics είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα Laser Αποτρίχωσης , CO2 και RF υψηλής τεχνολογίας  με όλες τις Ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις αλλά και την απόλυτη πιστοποίηση FDA.

-Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για όλες  τις τεχνικές έχουν τις πλέον υψηλές πιστοποιήσεις.

-Στους θεραπευόμενους γνωστοποιούμε πάντα τις εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε σε υλικά και τεχνολογικό εξοπλισμό. Κατά συνέπεια είναι πολύ εύκολο με μία απλή έρευνα στη google να ενημερωθούν άμεσα και να συγκρίνουν.

-Το ιατρείο απασχολεί τρεις εξειδικευμένους Δερματολόγους έτσι μπορεί κανείς να διασταυρώσει επιστημονικές γνώμες και μέσα στον ίδιο χώρο.

-Ακόμα και οι βοηθοί, είναι πανεπιστημιακοί νοσηλευτές που εκπαιδεύονται σε πολύωρα σεμινάρια και ελέγχονται συστηματικά για την επάρκειά τους.

-Οι τεχνικές της HealthyDermaClinics ακολουθούν τις επιταγές της παγκόσμιας Δερματολογικής βιβλιογραφίας και εφαρμόζονται μόνο από εξειδικευμένους Δερματολόγους.

-Οι καινούργιες τεχνικές αφού ελεγχθούν και πάρουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις εφαρμόζονται πάντα με ασφάλεια.

-Κάθε θεραπεία εξηγείται ακόμα και ηλεκτρονικά από το site του ιατρείου και έχει συγκεκριμένη και ξεκάθαρη τιμή.

-Η φιλοσοφία μας, μας επιβάλει να σεβόμαστε τις επιθυμίες σας και τις αποφάσεις σας χωρίς καταναγκασμό.

-Είμαστε στη διάθεσή σας να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε σταδιακά πώς μπορείτε να διατηρήσετε το δέρμα σας υγιές, καθαρό και νέο.

-Το ιατρείο βρίσκεται στην Κηφισιά, Μιλτιάδου 10, σε ένα υψηλής αισθητικής χώρο.