Στην περίπτωση που αναζητάτε και εσείς ένα νεανικό πρόσωπο χωρίς όμως να μπείτε στη γνωστή χειρουργική θεραπεία με το «νυστέρι», η λύση είναι το αναίμακτο lifting. Όπως το λέει και η ίδια η λέξη, πρόκειται για ένα lifting το οποίο δεν χρειάζεται χειρουργική επέμβαση. Το αναίμακτο lifting, γίνεται με ειδικά νήματα, τα οποία μπαίνουν κάτω από την επιδερμίδα σας. Τα PDO νήματα, είναι αυτά τα νήματα που μπαίνουν κάτω από την επιδερμίδα, στη μορφή πλέγματος και τη στηρίζουν καθώς παράλληλα βοηθούν και στην ανάπτυξη του κολλαγόνου τοπικά. Το αποτέλεσμα έρχεται από τη στιγμή που θα γίνει η εισαγωγή τους, καθώς αρχίζει ο οργανισμός να τα διασπά και στη θέση τους να δημιουργείται κολλαγόνο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κρατηθεί η επιδερμίδα σας νέα και σφριγηλή.

Με τη μέθοδο του αναίμακτου lifting μπορούν να διορθωθούν από ήπιας μέχρι μέτριας βαρύτητας περιστατικά τόσο στο γυναικείο πρόσωπο όσο και το αντρικό. Επιπλέον μπορεί να διορθωθεί από μια ήπια χαλάρωση του προσώπου μέχρι να γίνει η ανόρθωσή του. Μπορούμε να βελτιώσουμε το οβάλ του προσώπου, να σηκώσουμε τα φρύδια, ή ακόμη και να διορθώσουμε λεπτές γραμμές που κάποια άλλη θεραπεία όπως πχ το botox δε θα μπορούσε.

Δείτε 7+1 λόγους για τους οποίους θα πρέπει να επιλέξετε αυτή τη μέθοδο.

  1. Πρόκειται για μια μέθοδο η οποία δεν είναι επεμβατική. Τη μέθοδο αυτή επιλέγουν όλο και περισσότεροι άντρες και γυναίκες που θέλουν να αφαιρέσουν χρόνια από την εμφάνισή τους.
  2. Είναι γρήγορη, εύκολη και απόλυτα ασφαλής. Δεν χρειάζεται να μπει κάποιος στο χειρουργείο για να την κάνει. Καθώς επίσης, δεν είναι χρονοβόρα. Ο χρόνος που απαιτείται είναι ελάχιστος. Αν κάποιος επιλέξει να κάνει τη μέθοδο του αναίμακτου lifting με νήματα, αμέσως μετά μπορεί να πάει ακόμη και στην εργασία του. Καθώς δεν χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας. Αυτό συνεπάγεται, πως σε μια εποχή που ο χρόνος είναι χρήμα, η μέθοδος του αναίμακτου lifting με νήματα είναι η λύση.
  3. Η επιστροφή στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητας είναι άμεση.
  4. 4. Το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσιολογικό και δεν μπορεί κανείς να διακρίνει αν έχει γίνει κάποιου είδους αισθητική παρέμβαση.
  5. Είναι ανώδυνη ως διαδικασία καθώς γίνεται με τοπική αναισθησία.
  6. Δεν υπάρχουν επιπλοκές.
  7. Μπορεί να συνδυαστεί άνετα και με άλλες θεραπείες ομορφιάς.

7+1. Μπορεί να γίνει ακόμη και τους θερινούς μήνες.

Δείτε εδώ: Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τα νήματα προσώπου