Ξυράφι, κερί και αποτριχωτικές κρέμες είναι κάποιες από τις μεθόδους με τις οποίες μπορείτε να απαλλαγείτε από τις τρίχες στο σώμα και το πρόσωπο σας. Το laser όμως είναι η μέθοδος που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε μια για πάντα από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, σε όποιο σημείο του σώματός σας ή ακόμη και του προσώπου σας επιθυμείτε.

Μασχάλες, στήθος, πλάτη και ώμοι είναι τα σημεία στα οποία εμφανίζεται περισσότερο η έντονη τριχοφυΐα και οι άντρες θέλουν να απαλλαγούν από αυτή. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το πάρετε απόφαση. Μετά την απόφαση σας, η μέθοδος για σίγουρα αποτελέσματα είναι μια, το laser.

Αν ανήκετε στην κατηγορία αυτών που φοβούνται τον πόνο και γι’ αυτό δεν έχετε ξεκινήσει ακόμη την αποτρίχωση με laser, η απάντηση είναι πως: το laser είναι μια ανώδυνη διαδικασία. Αυτό που ίσως αισθανθείτε είναι ένας διαφορετικός πόνος, σα στιγμιαίο κάψιμο. Με την πάροδο όμως των επισκέψεών σας και όσο οι θύλακες της τρίχας καταστρέφονται, τόσο λιγότερο θα είναι το αίσθημα αυτό. Άλλωστε έτσι λειτουργεί η αποτρίχωση αυτή. Επί της ουσίας πρόκειται για την απορρόφηση της ενέργειας της ακτίνας του laser από τη μελανίνη της τρίχας με σκοπό την καταστροφή του θύλακα.

Ας δούμε λοιπόν τους λόγους που είναι καλύτερο το lazer!

Τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Το laser μειώνει δραστικά την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και δρα ως ανασταλτικός παράγοντας στην ανάπτυξη των τριχών σε όποιο σημείο και αν επιθυμείτε. Ιδανική λύση για σημεία που ένα απλό ξυράφι δε μπορεί να φτάσει, όπως για παράδειγμα η πλάτη!

Γρήγορη θεραπεία.

Η αποτρίχωση με laser είναι μια γρήγορη διαδικασία. Η θεραπεία για τους περισσότερους ασθενείς διαρκεί το λιγότερο από μια ώρα. Το κυριότερο; Μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως.

Τρίχες που γυρίζουν.

Οι τρίχες που γυρίζουν είναι ένα συχνό φαινόμενο μετά το ξύρισμα. Αυτό συμβαίνει γιατί οι τρίχες δεν κόβονται με ομοιόμορφο τρόπο και δεν αναπτύσσονται σωστά από το θύλακα της τρίχας. Ξεχάστε το! Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ με την αποτρίχωση με laser γιατί η τρίχα εξασθενεί ομοιόμορφα και κατευθείαν από τη ρίζα.

Σχήμα στα γένια.

Κάθε άντρας που αγαπά τα γένια του πρέπει και να τα περιποιείται. Και όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, το laser μπορεί να σας βοηθήσει. Με την αποτρίχωση με laser μπορείτε να δώσετε το σχήμα που θέλετε στα γένια σας, χωρίς τυχόν ατυχήματα. Επιπλέον, θα σας απαλλάξει από τυχόν ερεθισμούς και περιττές τρίχες στο λαιμό και τα μάγουλα μια για πάντα. Δοκιμάστε το και όλοι θα σας ρωτάνε για το καλοσχηματισμένο μούσι σας.

Ιδρώτας.

Η τριχοφυΐα στο σώμα έχει μεγάλη επίδραση στις αθλητικές επιδόσεις. Επιπλέον δεν έχει σημασία αν είστε επαγγελματίες αθλητής ή όχι, η έντονη εφίδρωση που προκαλεί η άσκηση ή μια χειρωνακτική εργασία, δυσχεραίνεται από την παρουσία της τριχοφυΐας. Παράλληλα, η επαφή με τα ρούχα και η τριβή είναι ένοχες για την εμφάνιση της θυλακίτιδας.

Έτσι, εάν έχετε ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε οποιοδήποτε τμήμα του σώματός σας, είτε είναι η πλάτη, οι ώμοι, τα πόδια σας, η γενειάδα σας ή ακόμα και το στήθος σας, ήρθε η ώρα να γνωρίσετε το SOPRANO ICE, την απόλυτη λύση στην αποτρίχωση laser που γίνεται ακόμη και σε μαυρισμένα δέρματα. 

Μάθετε περισσότερα εδώ