Επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 21 0808 8471 • Δευτέρα - Παρασκευή 07:00-22:00 & Σάββατο 10:00-18:00|healthydermaclinics@gmail.com
Embeded Voluma Ανδρας

Embeded Voluma Ανδρας

Healthy Derma Clinics 635998688701724453_o  laser

Anti – Aging | Voluma

Τιμή 500.00€ / 1 ml

Η ειδική τιμή ισχύει έως και 15/12

Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας
Anti – Aging | Voluma

Τι είναι το Voluma;

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί ένα φυσικό συστατικό του οργανισμού μας, το οποίο βοηθά στη συγκράτηση νερού στο δέρμα, κάνοντας το πιο ελαστικό, σφριγηλό και νεανικό. 

To Voluma πρόκειται για μια παχύρευστη μορφή υαλουρονικού οξέος, ικανή να αλλάξει πιο δυναμικά τις ελλειμματικές περιοχές σε όγκο του προσώπου. Είναι το ίδιο ασφαλές με όλες τις γνωστές μορφές υαλουρονικού οξέος, ενώ έχει εγκριθεί από τον οργανισμό ελέγχου φαρμάκων και τροφίμων της Αμερικής.

Πως λειτουργεί;

Η χαλάρωση επιδρά και στους ιστούς των ζυγωματικών με αποτέλεσμα και να υποχωρούν από την αρχική τους θέση. Χωρίς υποστήριγμα, οι κρόταφοι, τα ζυγωματικά και τα μάγουλα χάνουν την τόνωσή τους και το περίγραμμα του προσώπου αλλοιώνεται. Με δεδομένο ότι τα έντονα ζυγωματικά αποτελούν ένα εκ των χαρακτηριστικών του νεανικού προσώπου η αποκατάστασή τους βοηθά νεανική όψη.

Πρόσφατα έγινε εφικτό να παραχθεί μια μορφή υαλουρονικού οξέος κατάλληλη για την αναπλήρωση του όγκου στο πρόσωπο όπως είναι η περιοχή των ζυγωματικών, της παρειάς και της κάτω γνάθου. Το Voluma είναι μοναδικό γιατί έχει την δυνατότητά να αλλάζει φυσικά τη δομή των αισθητικών μονάδων του προσώπου μέσα σε λίγα λεπτά. Η διαφορά του υλικού αυτού από τα διάφορα fillers αφορά στο ότι είναι πιο συμπαγές ως μορφή υαλουρονικού και έχει σχεδιαστεί για να αποκαθιστά μεγαλύτερα ελλείμματα ιστού.

Το Voluma εγχέεται στην περιοχή των ζυγωματικών, την προωτιαία χώρα, την παρειά και την περιοχή της κάτω γνάθου για να δώσει μια νεανικότερη εικόνα και να αποκαταστήσει τις καμπύλες και τις γωνίες του προσώπου.

Ποιά είναι τα οφέλη που προσφέρει;

Το Voluma μπορεί να εφαρμοστεί ανεξαρτήτως ηλικίας

Αλλάζει δυναμικά τις ελλειμματικές περιοχές σε όγκο του προσώπου.

Τελείως ανώδυνο και απόλυτα ασφαλές

Τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου 18 μήνες.

Κάντε τις ερωτήσεις σας και θα σας στείλουμε τις απαντήσεις μας μέσα σε ένα 24ωρο

 

Μάιος 2nd, 2017|Embeded|