Μία θεραπεία σχεδιασμένη για εσένα, από εσένα!

 

Τι είναι το PRP (Platelet Rich Plasma);

 

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP χρησιμοποιεί το πλάσμα του αίματός μας. Ο εξειδικευμένος δερματολόγος λαμβάνει δείγμα αίματος του οποίου η ποσότητα εξαρτάται από το σημείο που στοχεύουμε να θεραπεύσουμε. Στη συνέχεια το δείγμα εισάγεται σε φυγόκεντρο , ένα μηχάνημα το οποίο διαχωρίζει το αίμα στα συστατικά του. Η διαδικασία αυτή διαρκεί περίπου 15 λεπτά. Τέλος, από το αίμα αυτό λαμβάνεται το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα και επανεγχύεται ενέσιμα ή με microneedling απευθείας στα σημεία τα οποία έχουν ανάγκη και ταλαιπωρούνται.

 

Δηλαδή, τι ακριβώς μπορώ να κάνω με αυτή τη θεραπεία;

 

Με αυτή τη θεραπεία είμαστε σε θέση να ενεργοποιήσουμε όλους τους μηχανισμούς ανάπλασης και επούλωσης του δέρματος διαμέσου της αυτόλογης διαδικασίας, βιοσυμβατά και χωρίς καμία παρενέργεια. Η φυσική αυτή διαδικασία επιδιόρθωσης του δέρματος δίνει σφιχτή και νεανική όψη, οι ρυτίδες εξαφανίζονται και φυσικά είναι μία εξειδικευμένη διαδικασία κατά της τριχόπτωσης της κεφαλής.

 

Μπορώ να το κάνω σε όλο το σώμα και το πρόσωπο;

 

Το PRP συνίσταται για αντιμετώπιση των ραγάδων, των ουλών, των πανάδων ,της χαλάρωσης του δέρματος και της τριχόπτωσης, και εφαρμόζεται τόσο στο πρόσωπο, στο λαιμό όσο και στο σώμα. Είναι μία υπερσύγχρονη και επαναστατική μέθοδος ενάντια στη γήρανση και γίνεται με απόλυτη ασφάλεια.

 

Πόση ώρα διαρκεί και κάθε πότε μπορώ να το κάνω;

 

Η διαδικασία του PRP διαρκεί περίπου 1 με 1,5 ώρα ανάλογα τα σημεία στα οποία θα χρησιμοποιηθεί. Γίνεται μία φορά το μήνα και διαρκεί περίπου 4 μήνες.  Περαιτέρω θεραπευτικές συνεδρίες συντήρησης συνιστώνται μία ανά έτος. Φυσικά γίνονται και μεμονωμένες συνεδρίες κατ’ εντολή του εξειδικευμένου δερματολόγου του ιατρείου που σας παρακολουθεί.

 

Γιατί στη HEALTHY DERMA CLINICS;

 

Αρχικά πραγματοποιείται ένα ραντεβού αξιολόγησης με τους εξειδικευμένους δερματολόγους του ιατρείου. Στη HEALTHY DERMA CLINICS σας προσφέρουμε μία ακολουθία συνεδριών σε εξαιρετικά ειδική τιμή. Το θεραπευτικό πρωτόκολλο της θεραπείας που ακολουθούμε συνιστά 4 συνεδρίες που όπως προείπαμε εφαρμόζονται ανά μήνα. Μετά την 1η και την 3η συνεδρία θα δημιουργηθεί η προσωπική σας κρέμα την οποία παίρνετε ως αγωγή στο σπίτι. Η μέθοδος PRP μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες όπως Fractional για να επιτύχετε ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα!

Πότε μπορώ να ξεκινήσω;

 

Κάλεσε τώρα στο 210-8088471 και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου!