5 τρόποι για να αγαπήσετε περισσότερο το σώμα σας

Η εξωτερική μας εμφάνιση μας απασχολεί καθημερινά και επηρεάζει πολύ την αυτοεκτίμησή μας. Τι θα λέγατε αυτή τη χρονιά να μάθετε να αγαπάτε περισσότερο το σώμα σας; Αρχίστε με αυτά τα πέντε απλά βήματα ξεκινώντας από σήμερα.

Δώστε έμφαση στην υγεία

Επικεντρωθείτε στην προσπάθεια να έχετε ένα υγιές σώμα και μη δίνετε και τόση σημασία στη ζυγαριά. Κάντε υγιεινές επιλογές στην καθημερινότητά σας, βάλτε στόχους για την προσωπική σας υγεία και εργαστείτε για να τους πετύχετε. Πείτε όχι στις εξαντλητικές δίαιτες και προτιμήστε μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με φυσική δραστηριότητα. Μόνο αν εστιάσουμε στην υγεία μας, θα έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε το καλύτερο στο σώμα μας και κατά συνέπεια να το αγαπήσουμε πιο πολύ.

 

Φροντίστε καθημερινά το σώμα σας

Ακούστε τις ανάγκες του σώματός σας και συνεργαστείτε μαζί του. Κρατήστε το ενυδατωμένο εσωτερικά και εξωτερικά όλο τον χρόνο και αφιερώστε χρόνο για την περιποίηση της επιδερμίδας σας. Πιστέψτε με, το όφελος θα είναι συνολικό. Ένα φροντισμένο σώμα ανανεώνει την ψυχολογία και το αίσθημα αυτοεκτίμησης.

 

Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας

Μπορεί να είναι ποδήλατο, περπάτημα, χορός ή κολύμπι. Επιλέξτε κάτι που να ταιριάζει με τα ενδιαφέροντα και τον ελεύθερο χρόνο σας. Μην κολλάτε στον καναπέ! Η εκτόνωση και η ευεξία της γυμναστικής μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε καλά με την εικόνα του σώματος μας. Πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι ακόμα και αυτοί που δεν καταφέρνουν να πετύχουν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα, αισθάνονται το ίδιο καλά για το σώμα τους με περισσότερο αθλητικούς τύπους.

 

Μην αποφεύγετε το σώμα σας

Συμφιλιωθείτε με το είδωλό σας στον καθρέφτη, μην αποφεύγετε να βλέπετε το σώμα σας όπως είναι πραγματικά. Δείτε το με προσοχή, κάντε ένα κομπλιμέντο στον εαυτό σας για τα σημεία που σας αρέσουν πάνω σας και σκεφτείτε τι μπορείτε να αλλάξετε από αυτά που δεν σας αρέσουν βάζοντας πάντα ρεαλιστικούς στόχους.

 

Σκεφτείτε θετικά

Η θετική σκέψη είναι το συστατικό της ευεξίας. Μην αναλώνεστε σε ατελείωτη αρνητική αυτοκριτική βάζοντας το σώμα σας κάτω από μεγεθυντικό φακό. Σκεφτείτε και μιλήστε θετικά για το σώμα μας. Αντί να σπαταλάτε ώρες με το να σκέφτεστε το πρόβλημα, προτιμήστε να αφοσιωθείτε στις λύσεις.

Αν όμως τα προβλήματα σας είναι δερματολογικής φύσης, όπως η ακμή, η ψωρίαση και  το τοπικό λίπος,καλό θα ήταν να ερωτηθεί ο δερματολόγος σας.

Ενημερωθείτε για τις ειδικές τιμές

Οι ειδικές τιμές στη Healthy Derma Clinics είναι οι πλέον ανταγωνιστικές της αγοράς
Μέχρι 30/04
Share
Facebook
Twitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *