Το καλοκαίρι πέρασε και αυτό που απέμεινε για να το θυμάστε είναι οι άπειρες φωτογραφίες και το μαύρισμα σας, που και αυτό σιγά σιγά αρχίζει να σας εγκαταλείπει. Και τώρα; Ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσει κάποιος την αποτρίχωση με laser; Η απάντηση είναι, τώρα. Αν και μέχρι προσφάτως πολύ πίστευαν πως το laser σχετίζεται με τον τύπο του δέρματος και της τρίχας για να είναι επιτυχές, το Soprano Ice έρχεται να τους διαψεύσει. Πλέον με το Soprano Ice μπορείτε να κάνετε αποτρίχωση με laser και σε μαυρισμένο δέρμα.  

Πώς λειτουργεί; 

To σύστημα Soprano ICE, είναι εγκεκριμένο από το FDA για όλους τους τύπους δέρματος ακόμη και για το μαυρισμένο δέρμα από τον ήλιο. Συνδυάζει δυο μεθόδους αποτρίχωσης, την (Dual Mode) Παλμό- Παλμό (τεχνολογία HR) και την Eν κινήσει τεχνολογία (In Motion /SR). Η εν κινήσει τεχνολογία SHR λειτουργεί αυξάνοντας σταδιακά τη θερμοκρασία της δερμίδας, έως ότου καταστραφούν αποτελεσματικά οι θύλακες τις τρίχας και εμποδιστεί η επανέκφυση τους.  Εκτός του ότι η αποτρίχωση με το Soprano ICE είναι κατάλληλη για δέρματα μαυρισμένα από τον ήλιο, πρόκειται για μια γρήγορη και άνετη αποτρίχωση. Η θεραπεία για τους περισσότερους ασθενείς διαρκεί λιγότερο από μια ώρα και είναι ανώδυνη.  

Συμβουλή:  

Αν είναι η πρώτη φορά που κάνετε αποτρίχωση με λέιζερ, τότε το τέλος του καλοκαιριού είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσετε. Καθώς μέχρι το επόμενο καλοκαίρι υπάρχει αρκετός χρόνος για να ολοκληρωθεί η αποτρίχωση με λέιζερ και τα αποτελέσματα να είναι εμφανή. Ένας ακόμη λόγος, για να απολαύσετε το καλοκαίρι χωρίς περιττές έννοιες.