Η Εύη Αναστασίου γράφει για την ασφαλή αποτρίχωση στα μαυρισμένα δέρματα.

Μέχρι πρόσφατα το laser στο τομέα της αποτρίχωσης μπορούσε να εφαρμοστεί με ορισμένους περιορισμούς. Σύμφωνα με έναν ευρέως διαδεδομένο κανόνα, δεν ήταν ενδεδειγμένος τρόπος αποτρίχωσης για άτομα με μαυρισμένο δέρμα, καθώς η αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης μεθόδου ήταν άμεσα συνδεδεμένη με τον τύπο του δέρματος και το χρώμα της τρίχας.

Οι νέες τεχνολογίες άλλαξαν τα δεδομένα στο συγκεκριμένο πεδίο, καθώς, λόγω της συνεχούς εξέλιξης των μηχανημάτων που χρησιμοποιούνται στην αποτρίχωση με laser, παρατηρείται πλέον εξαιρετικό αποτέλεσμα και στις μαυρισμένες επιδερμίδες.

Συγκεκριμένα, η τεχνολογία του συστήματος Soprano ICE είναι η πλέον ενδεδειγμένη μέθοδος που εξασφαλίζει άμεσο και 100% ασφαλές αποτέλεσμα στην αποτρίχωση στα μαυρισμένα δέρματα. Η συγκεκριμένη τεχνολογία εφαρμόζεται από την Healthy Derma Clinics, πάντα με την επίβλεψη έμπειρου δερματολόγου.

Σύστημα Soprano ICE. Σε τι διαφοροποιείται;

Το σύστημα Soprano ICE είναι εγκεκριμένο από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για όλους τους τύπους δέρματος, μεταξύ των οποίων και του μαυρισμένου από τον ήλιο. Συνδυάζει δυο μεθόδους αποτρίχωσης και συγκεκριμένα την (Dual Mode) Παλμό- Παλμό (τεχνολογία HR) και την Eν κινήσει τεχνολογία (In Motion /SR). Πλην του ότι η παραπάνω τεχνολογία είναι κατάλληλη για δέρμα μαυρισμένο από τον ήλιο, αποτελεί την πιο γρήγορη και ανώδυνη λύση!

Η Healthy Derma Clinics διασφαλίζει την ποιότητα των θεραπειών με την επίβλεψη των τριών δερματολόγων που απασχολούνται στο ιατρείο.

Eπικοινώνησε μαζί μας στο 2108088471 για να ενημερωθείς για κάθε σου απορία!

Αναζητάς τις καλύτερες ειδικές τιμές για θεραπεία αποτρίχωσης Soprano ICE; Τις έχουμε! 

Είσαι άνδρας; Σου προτείνουμε την Θεραπεία αποτρίχωσης Laser Στήθους, Κοιλιάς, Πλάτης & Ώμων.

Είσαι Γυναίκα; Σου προτείνουμε την Θεραπεία Αποτρίχωσης Laser Μπικίνι, Πόδια & Μασχάλες.