Όμορφο και λαμπερό πρόσωπο για τις γιορτές

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τις γιορτές και σίγουρα όλοι και όλες θέλουμε να δείχνουμε ανανεωμένοι και λαμπεροί παρά τις ταλαιπωρίες της καθημερινότητας, για να κλείσει όσο πιο όμορφα γίνεται η χρονιά. Η γιορτινή ατμόσφαιρα ξυπνάει τη διάθεση για αισιοδοξία, μας κάνει να αποζητάμε το όνειρο και τη μαγεία και εντείνει την επιθυμία μας να αναδείξουμε τον λαμπερό μας εαυτό.

 

Το ευχάριστο είναι πως σήμερα η αισθητική ιατρική μας δίνει λύσεις της τελευταίας στιγμής για να ανανεώσουμε την εικόνα του προσώπου μας και να τονώσουμε τη διάθεσή μας. Απλές, μη επεμβατικές θεραπείες προσφέρουν θεαματικά αποτελέσματα ορατά σε μία μόλις επίσκεψη, χωρίς να αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Γίνονται γρήγορα και ανώδυνα, ενώ αμέσως μετά μπορούμε να συνεχίσουμε τις καθημερινές μας δραστηριότητες.

 

Από τις πιο δημοφιλείς, ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες αντιγήρανσης που έχουμε σήμερα στη διάθεσή μας είναι το Βotox και το υαλουρονικό οξύ.

 

Botox

Η διάσημη θεραπεία που εξαλείφει τις ρυτίδες και εμποδίζει την εμφάνιση καινούργιων αγκαλιάστηκε θερμά από την πρώτη στιγμή και δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα. Το botox είναι μια ουσία που προκαλεί χαλάρωση των μυών του προσώπου. Το χρησιμοποιούν άνδρες και γυναίκες που θέλουν να εξαφανίσουν τις ρυτίδες σύσπασης κυρίως στην περιοχή του μετώπου και των ματιών. Η θεραπεία γίνεται με την έγχυση botox στους μιμικούς μύες του μετώπου και γύρω από τα μάτια. Η διαδιακασία είναι απλή και διαρκεί περίπου 15 λεπτά. Αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές για ανανεωμένη και πιο ξεκούραστη εμφάνιση πριν από κάποια κοινωνική εκδήλωση. Το αποτέλεσμα του botox διαρκεί περίπου 4-6 μήνες.

 

Υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί ένα φυσικό συστατικό του οργανισμού μας, το οποίο βοηθά στη συγκράτηση νερού στο δέρμα, κάνοντας το πιο ελαστικό, σφριγηλό και νεανικό. Η χορήγηση του υαλουρονικού οξέος με ενέσιμη μορφή αποτελεί μία από τις πιο γνωστές και ασφαλείς θεραπείες για το γέμισμα των ρυτίδων και την επαναφορά του χαμένου όγκου, προσφέροντας απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Ιδανικά, γίνεται συμπληρωματικά με το botox για να διορθώσει το μέσο και κατώτερο πρόσωπο. Η διάρκεια του αποτελέσματος του υαλουρονικού είναι 8 με 12 μήνες ανάλογα την ηλικία και τις ιδιαίτερες συνθήκες ζωής του καθενός.

Ενημερωθείτε για τις ειδικές τιμές

Οι ειδικές τιμές στη Healthy Derma Clinics είναι οι πλέον ανταγωνιστικές της αγοράς
Μέχρι 30/04
Share
Facebook
Twitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *