Anti – Aging & Θεραπείες Προσώπου Τριχοφυΐα

Το δέρμα είναι ένα δυνατό και εναλλασσόμενο όργανο. Κάθε μέρα τα κύτταρα πολλαπλασιάζονται στη βασική στιβάδα της επιδερμίδας και από εκεί μετακινούνται προς τα επάνω στρώματα, για να καταλήξουν στη κεράτινη στιβάδα. Τα παλιά κύτταρα αποβάλλονται δίνοντας τη θέση τους στα νεώτερα. Αυτή ή απολέπιση είναι καθημερινό φυσιολογικό φαινόμενο. Με την πάροδο του χρόνου η διαδικασία αυτή επιβραδύνεται και το δέρμα εμφανίζεται λόγω συγκέντρωσης πολλών παλαιών κυττάρων, θαμπό, τραχύ και γερασμένο.

 

Anti – Aging & Θεραπείες Προσώπου

Αντι-γήρανση | Oι ελεύθερες ρίζες σχηματίζονται ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής κάθε φορά που οξειδώνουμε τροφή για την παραγωγή ενέργειας. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας σχηματίζονται ελεύθερες ρίζες, οι οποίες είναι ιδιαίτερα φορτισμένα μόρια οξυγόνου βλαβερά για το δέρμα. Αυτές οι ελεύθερες ρίζες είναι τοξικές και μπορούν τα προκαλέσουν πρόωρη γήρανση. Συνήθως εξουδετερώνονται από τις βιταμίνες C,E. με τεχνικές Μεσοθεραπείας, Fractional, Dermafracή τεχνικές που αδρανοποιούν τους μύες ή που «γεμίζουν» τις ρυτίδες από μέσα. Υπερσύγχρονα συστήματα επιτυγχάνουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

Πανάδες – Λεύκανση – Δυσχρωμία | Μιλάμε για καλοήθεις βλάβες του δέρματος που οφείλονται σε διαταραχή του μεταβολισμού των μελανινοκυττάρων. Κυριότερη αιτία είναι η έκθεση στον ήλιο αλλά σημαντικό ρόλο παίζει και η κληρονομικότητα, το φύλο, το χρώμα του δέρματος, η εγκυμοσύνη, κ.α.

Στα πιστοποιημένα κέντρα Healthy Derma Clinics οι εξειδικευμένοι δερματολόγοι, αφού σας εξετάσουν τις ανεπιθύμητες δυσχρωμίες στο δέρμα σας, υπάρχουν πολλοί μέθοδοι θεραπείας και αντιμετώπισής τους, ανάλογα πάντα με την έκταση και το βάθος της βλάβης. Θεραπεία γίνεται με την νέα τεχνολογία στερεοποιημένων μικρο-κρυστάλλων DERMAPEEL.

Ενημερωθείτε για τις ειδικές τιμές

Οι ειδικές τιμές στη Healthy Derma Clinics είναι οι πλέον ανταγωνιστικές της αγοράς
Μέχρι 30/04
Share
Facebook
Twitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *